Puig expressa "respecte" a la Justícia després de la imputació d'Oltra i la "voluntat que es prenga la decisió més justa"

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta Mónica Oltra
El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta Mónica Oltra

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reiterat el seu "respecte a la Justícia i als seus procediments" després de la imputació de la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, pel presumpte encobriment d'abusos sexuals del seu exmarit a una menor tutelada, i ha mostrat la seua "voluntat al fet que s'esclarisca i es prenga la decisió que siga més justa".

Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans després de clausurar l'Assemblea General de la CEV, després de conéixer-se que la sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha imputat a la vicepresidenta de la Generalitat i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, pel presumpte encobriment d'abusos sexuals del seu exmarit a una menor tutelada. Declararà el pròxim 6 de juliol.

Puig ha conegut la notícia durant la trobada dels empresaris valencians, per la qual cosa ha assenyalat que coneix només el "titular" i que ha de "saber en profunditat de què es tracta" abans de valorar millor la imputació.

Preguntat per si creu que afecta l'estabilitat del govern valencià, ha assenyalat que "en absolut" perquè és una "qüestió puntual" en un context en el qual la Comunitat Valenciana ha "passat d'una mala reputació a un moment positiu".

Destacats