Mazón reitera la necessitat d'un front comú per a exigir el canvi de finançament per a la Comunitat Valenciana

Afirma que el PPCV part de dues premisses: "El deute històric s'ha de compensar i no anem a permetre ser els últims per més temps"

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha insistit hui en la necessitat de fer un front comú per a exigir el canvi de finançament per a la Comunitat.

"La Comunitat Valenciana ha d'estar sempre per davant de les sigles dels partits polítics. Aposte pel front comú sempre. Amb el finançament ha de deixar d'haver-hi vencedors i vençuts i la Comunitat Valenciana porta a la cua massa temps", ha assenyalat. Així, ha indicat que a la Comunitat se li ha promés "en nombroses ocasions que s'anava a arreglar el finançament, però el Govern d'Espanya no fa més que retardar aquest canvi i comencem a cridar-lo menystinc".

Mazón, que acudirà demà a la reunió de la Plataforma per un Finançament Just, ha explicat que ha oferit en reiterades ocasions al president de la Generalitat, Ximo Puig, "tot el suport del PPCV, el nostre esforç i treball". "El front comú de populars i socialistes, especialment en la Comunitat Valenciana, és el camí i servirà per a reforçar una negociació que no és senzilla. Cal posar al nostre territori per davant", ha reiterat.

El president del PPCV ha indicat que "tan prompte com coneguem la postura dels tècnics que han treballat per a la Generalitat ens pronunciarem, tanmateix sí que partim de dues premisses: el deute històric s'ha de compensar i que no permetrem estar a la cua per més temps. No es tracta de guanyar a ningú, es tracta de deixar de ser els perdedors i tindre una situació d'igualtat".

Arxivat a:

Destacats