Mazón: "Les eixides de Barceló i Marzà demostren el fracàs en Sanitat i Educació"

Lamenta que la província de Castelló es quede sense representació a les conselleries i que Alacant perda un representant

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha assegurat hui que les eixides d'Ana Barceló i Vicent Marzà del Consell "demostren el fracàs en Sanitat i Educació, àrees marcades per les condemnes judicials i pel sectarisme".

Mazón s'ha pronunciat així sobre la remodelació del Govern valencià anunciada hui per Puig. El president del PPCV ha afirmat que el Consell "té un problema que va més enllà dels noms: és un projecte que va costa avall i que no sap donar resposta als ciutadans".

Així mateix, ha assenyalat que és "sorprenent" que Mónica Oltra "continue estant al capdavant de les polítiques de menors després de la seua gestió en el cas d'abusos a una menor tutelada, de tindre fins a 13 persones del seu equip imputades i amb una petició d'imputació que pesa sobre ella. Sembla que a Puig aquesta gestió nefasta li sembla bé".

El dirigent popular ha assenyalat que la remodelació anunciada per Puig "és insuficient perquè no retalla estructura ni assessors i continua sent el Govern valencià més car de la història" i ha lamentat que la província de Castelló es quede sense representació en les Conselleries i que Alacant perda un representant.

Mazón ha assenyalat que "després d'un sainet que ha durat ni més ni menys que 15 dies i després de les acusacions creuades entre membres del Consell, ja va sent hora que el tripartit deixe de mirar-se el melic i es pose a treballar". "Als ciutadans de la Comunitat no els preocupa una remodelació de Govern, el que els preocupa és poder arribar a fi de mes, que els abaixen els impostos, els preocupa la factura de la llum i la gasolina, i ningú en el Govern valencià els escolta perquè estan a una altra cosa". "Tenim el Consell més car de la història i el més ineficaç", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats