Mazón encapçala la delegació del PPCV que acudeix a la concentració a Madrid en defensa de la igualtat i contra l'amnistia

El secretari general del PPCV, Juanfran Pérez Llorca, afirma que "des del PPCV tenim clar que cal dir que no als plans de Sánchez. No volem un president del Govern que anteposa els seus interessos particulars calcigant la Constitució"

Guardar

El secretari general del PPCV Juanfran Pérez Llorca
El secretari general del PPCV Juanfran Pérez Llorca

El president del PPCV, Carlos Mazón, encapçalarà la delegació de militants i simpatitzants del Partit Popular que demà diumenge, 24 de setembre, es desplacen a Madrid per a assistir a la concentració, organitzada pel Partit Popular en defensa de la Igualtat enfront de l'amnistia.

El secretari general del PPCV, Juanfran Pérez Llorca, ha agraït la resposta per part dels militants i simpatitzants del PPCV que volen desplaçar-se fins a Madrid per a dir-li alt i clar a Sánchez que "no estem disposats a deixar que trenque la unitat d'Espanya, i per punt la igualtat de tots els espanyols".

"No volem un president del govern a Espanya que anteposa els seus interessos partidistes i particulars calcigant la Constitució i saltant-se la Llei. Des del PPCV no volem que s'utilitze una drecera per a evitar els controls de legalitat i saltar-se la llei com pretén Pedro Sánchez.

A més, ha ressaltat que no permetrem "que es menyscabe la identitat de la Comunitat Valenciana en eixa negociació que Sánchez està duent a terme amb els separatistes i amb un pròfug de la justícia com és Puigdemont. Sánchez no hauria d'usar les institucions per als seus interessos particulars".

Finalment, Pérez Llorca ha assegurat que "demà diumenge, amb el nostre president Carlos Mazón, al capdavant serem la veu dels valencians per a dir alt clar que no volem participar en aquest joc que duu a terme Sánchez i en el qual ja hem detectat que utilitzarà a la Comuntiat Valenciana com a moneda de canvi amb el separatisme català".     

Arxivat a:

Destacats