Mazón elogia el lideratge de Catalá: "És un exemple a seguir"

El president Carlos Mazón destaca la capacitat de treball de l'alcaldessa de València durant el Fórum Nueva Economía

Guardar

El president Carlos Mazón i l'alcaldessa María José Catalá
El president Carlos Mazón i l'alcaldessa María José Catalá

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha elogiat la gestió i el lideratge de María José Catalá al capdavant de l'Ajuntament de València. Durant el Fórum Nueva Economía, Mazón ha incidit en la capacitat de treball i el paper clau en el canvi polític i social de la ciutat, emfatitzant la combinació de "mà ferma i extrema delicadesa en les formes i els detalls" que defineix a l'alcaldessa.

El cap del Consell ha valorat l'habilitat de Catalá per a liderar negociacions importants, citant l'exemple de l'aprovació per part del Govern d'Espanya de la nova terminal de contenidors en l'ampliació nord del Port de València. Aquest assoliment ressalta l'eficàcia i determinació de l'alcaldessa en la defensa dels interessos de la ciutat.

Mazón ha destacat que València enfronta importants reptes en àrees com a educació, salut, serveis socials, així com en qüestions específiques com la preservació de l'Albufera de València, la cohesió dels barris de la ciutat i l'impuls de tradicions, innovació tecnològica i cultural. El president de la Generalitat ha expressat, a més, la seua confiança que María José Catalá, amb el seu lideratge i col·laboració amb el Consell, abordarà aquests desafiaments de manera efectiva.

En l'acte han sigut presents la consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino, i el conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, juntament amb altres destacats representants de la vida política, econòmica, sindical i social de la Comunitat Valenciana.

Carlos Mazón no sols ha ressaltat els assoliments específics de Catalá, sinó que també l'ha reconeguda com un exemple a seguir per a totes les dones i per a la societat en conjunt. L'alcaldessa de València ha demostrat lideratge efectiu i una capacitat per a abordar els desafiaments de la ciutat de manera integral, aconseguint resultats concrets i construint un camí per al desenvolupament sostenible i la prosperitat, segons el president.

Destacats