Mazón agraïx la labor de les comissions falleres i alcaldes de la Comunitat Valenciana per a "rebre als turistes" i "brindar-los felicitat"

Guardar

El president Carlos Mazón en el balcó de l'Ajuntament
El president Carlos Mazón en el balcó de l'Ajuntament

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, s'ha mostrat orgullós de la labor que han realitzat les comissions falleres, així com els alcaldes i les alcaldesses de tots els municipis de la Comunitat Valenciana on se celebren les Falles.

En este sentit, ha agraït l'exercici de "responsabilitat i preparació" que han mostrat per a rebre "a centenars de milers de turistes estos dies" i "brindar-los felicitat" en al·lusió al Dia Internacional de la Felicitat que se celebra demà. Així mateix, ha qualificat als fallers com a "grans ambaixadors de la Comunitat Valenciana".

Igualment, ha reconegut el treball realitzat pels bombers i cossos de seguretat "que són els que ens donen eixa seguretat i tranquil·litat" i s'ha mostrat apesarat per la finalització de les Falles, les primeres que ha gaudit com president de la Generalitat.

El cap del Consell ha assistit a la mascletà de València en el dia de Sant Josep acompanyat per l'alcaldessa de València, María José Catalá, les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García i les seues respectives corts d'honor.

Arxivat a:

Destacats