Mata: "El PP no vol veure els 1.000 milions en fons europeus que han arribat ja a la Comunitat"

Guardar

El portaveu del PSPV en les Corts Valencianes, Manolo Mata
El portaveu del PSPV en les Corts Valencianes, Manolo Mata

El síndic del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha lamentat hui que "un PP que ha perdut el nord es posa una vegada més una bena en els ulls per a no veure els 1.000 milions d'euros en fons europeus que han arribat ja a la Comunitat Valenciana i que van a permetre accelerar la recuperació econòmica, social i emocional". Així ho ha manifestat Mata en resposta a les declaracions del portaveu d'Indústria del PP en Les Corts, Felipe Carrasco, i ha lamentat que el PP "actua com un pollastre sense cap".

"Sembla que no hi ha ningú que dirigisca el Partit Popular, que opta per recórrer als vells trucs de deformar la realitat i inventar problemes que no existeixen", ha lamentat el també sotssecretari general del PSPV-PSOE, que ha considerat que, "enfront de les fantasies del PP, les enquestes reafirmen cada dia que no tenen cap possibilitat de governar". "El Botànic està responent a les expectatives ciutadanes i els socialistes seríem la primera força política una altra vegada si se celebraren ara unes eleccions, segons les últimes dades", ha recordat.

Per a Mata, "la societat valenciana, amb la seua maduresa, està afavorint que es cree ocupació com mai abans, que l'activitat econòmica supere la crisi per la pandèmia i que salvem vides gràcies a la responsabilitat ciutadana i a la vacunació". "El Botànic ha vingut per a quedar-se i ni els cants de sirena del PP ni les seues aliances amb l'extrema dreta van a desestabilitzar el que és una tasca col·lectiva: la d'un Govern implicat amb la seua ciutadania i una ciutadania implicada amb el seu Govern", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats