Martínez assenyala que Sanitat segueix "la mateixa estratègia de vacunació que la resta de CCAA": "Es vacunarà a tots els sanitaris quan corresponga"

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE, Carmen Martínez, li demana al PPCV "prudència" i que deixe de costat "el seu afany de criticar per criticar"

Guardar

carmen-martinez
carmen-martinez

La portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha defensat avui que la Conselleria de Sanitat està seguint "la mateixa estratègia de vacunació que la resta de comunitats autònomes" i que es vacunarà "a tots els sanitaris, siguen de la pública o de la privada, quan corresponga sense que vaja a haver-hi cap greuge comparatiu". Així s'ha manifestat, Martínez després de les últimes declaracions del popular JJ Zaplana a qui ha demanat "prudència" i que deixe de costat "el seu afany de criticar per criticar". "Al Partit Popular se'ls veu el plomall, ja que som la CCAA amb major ràtio de vacunació" ha apuntat.

"La Comunitat Valenciana està seguint de manera estricta les directrius de l'estratègia de vacunació fixada pel Ministeri de Sanitat, i es vacunarà a tot el personal sanitari en la data en la qual aquest pla el contemple" ha afirmat la diputada socialista, al mateix temps que ha recordat que "no s'està discriminant els professionals de la privada de cap manera, rebran la seua dosi com a marca l'estratègia nacional".

En aquest sentit, la portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE ha destacat l'"absoluta rigorositat" amb la qual s'està abordant la crisi sanitària des del Consell de Ximo Puig i així ho demostren les xifres sobre la vacunació que consoliden a la Comunitat com "l'autonomia líder en vacunació a Espanya". "Tant de bo hi hagués més dosi i poguérem anar més de pressa" ha afirmat Martínez, i ha afegit que ja s'han administrat 89,3% de les dosis rebudes.

Finalment, Martínez ha avisat al PPCV que "ni és prudent ni decent qüestionar una cosa tan important com el procés de vacunació". "Els sanitaris són essencials i es vacunaran en aquesta primera fase als quals estan en primera línia, tal com marca l'estratègia estatal tant als de la pública com els de la privada" ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats