La Diputació convoca les ajudes per a la implantació del Pla de Normalització Lingüística de 2021

El termini de presentació d'instàncies per als ajuntaments està obert fins al 3 de maig, amb prioritat per als municipis de 3.000 a 10.000 habitants

Guardar

dolors gimeno
dolors gimeno

La Diputació de València, a través de la Unitat de Normalització Lingüística, ha publicat la convocatòria de subvencions per a la implantació del Pla de Normalització Lingüística 2021. El termini de presentació d'instàncies per als ajuntaments està obert fins al 3 de maig.

Segon explica la diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno, des de la Diputació "volem ajudar als municipis a implantar els plans de Normalització Lingüística, un conjunt d'accions i estratègies dirigides a promocionar l'ús de la nostra llengua".

Les ajudes estan destinades a municipis de la província de València, amb prioritat els de 3.000 a 10.000 habitants. La convocatòria té per objecte establir les condicions que regularan la concessió d'un màxim de 8 ajudes per a la implantació d'un Pla de Normalització Lingüística, l'import del qual està estipulat en un màxim d'11.250 euros, i que serà subvencionat al cent per cent.

El Pla de Normalització Lingüística és un conjunt d'accions formatives i tècniques encaminades a millorar el coneixement i l'ús del valencià en un municipi, i que té com a destinataris el personal públic de l'ajuntament, els establiments comercials i els col·lectius socials de la població.

La durada de realització del pla serà com a mínim de 300 hores, de les quals un 15% seran hores de treball de gestió i un 85% de treball presencial.

El pla inclou una programació completa de tasques formatives, tasques tècniques de correcció i traducció i un procés d'exploració, revisió i, si escau, correcció o traducció de la toponímia menor del municipi.

Arxivat a:

Destacats