L'eixida del Pla d'Ajust i la reducció del deute, entre les línies de Ribó en l'últim Debat sobre l'Estat de la Ciutat

Els portaveus dels grups municipals i l’alcalde analitzaran la situació actual de València i de l’Ajuntament

Guardar

Ribo Pleno
Ribo Pleno

L'Ajuntament de València celebra a partir de les 10 hores l'últim Debat sobre l'Estat de la Ciutat de l'actual legislatura, on els portaveus dels grups municipals i l'alcalde, Joan Ribó, analitzaran quina és la situació actual tant de València com de la pròpia institució pública. Serà Ribó l'encarregat d'iniciar el Ple extraordinari rendint comptes sobre el seu govern i defensarà com a positiu, entre altres línies, la reducció del deute municipal i l'eixida del Pla d'Ajust.

Així ho va anticipar ahir l'alcalde, que va dir als mitjans de comunicació que el balanç té una sèrie d'elements "molt positius" no sols des de l'economia, "on s'ha avançat molt en aspectes a tots els nivells, com la reducció del deute municipal o l'eixida del Pla d'Ajust", sinó també amb la població de tots els barris, a qui ha arribat grans serveis de "jardins, serveis socials, ensenyament, urbanisme, extensió de la cultura i generació d'ocupació". "Passarem revista a tot açò que ha fet el Govern de la Nau amb la nostra idea base: estar al servici de les persones, de les de tots els barris. En aquest balanç no hi ha cap construcció ni esdeveniment que haja malbaratat recursos públics", ha afegit.

Després de rendir comptes en l'Hemicicle Municipal, que serà l'espai on es celebre aquest debat, s'escoltarà la veu de les entitats ciutadanes que hagen sol·licitat participar per a intervindre i exposar les seues demandes en un temps de 5 minuts cadascuna.

En acabar, intervindran els portaveus dels diferents grups municipals en dos torns: el primer de 15 minuts; i el segon, de 8; i per ordre de menor a major representativitat: María Oliver (València en Comú); Sandra Gómez (PSPV); Fernando Giner (Ciutadans); Pere Fuset (Compromís); i Eusebio Monzó (PP). La sessió conclourà amb la intervenció de l’alcalde, que clausurarà el Ple de Debat sobre l’Estat de la Ciutat.

Aquest serà l'últim Debat sobre l'Estat de la Ciutat de la legislatura, un format que va recuperar el Govern de la Nau després de dues dècades sense celebrar-se i que té com a objectiu analitzar totes les qüestions que puguen envoltar la ciutat i l'Ajuntament durant el tercer trimestre de cada any.

Destacats