Jesús Ros, més compromés amb Torrent que mai

L'Alcalde de Torrent torna a proposar els seus tradicionals compromisos concrets a través d'una targeta.

Guardar

Jesús Ros, actual alcalde de Torrent
Jesús Ros, actual alcalde de Torrent

Jesús Ros segueix compromés, encara més si cap, amb Torrent, on toca estar! I una vegada més torna a fer públics els compromisos que adquireix amb la ciutadania i que compleix en cada legislatura. Allunyat de les grans promeses electorals d'altres partits que queden guardades en el calaix de la memòria col·lectiva, l'alcalde opta per oferir als seus veïns i veïnes compromisos reals, amb els quals es cobreixen necessitats reals dels torrentinos i torrentinas i que seran una realitat durant els pròxims quatre anys.

Hui s'ha començat a repartir la targeta 'Els meus compromisos amb tu', amb les propostes centrals del programa de Jesús Ros, sis compromisos amb el benestar de les persones i el progrés d'una gran ciutat. "En aquesta targeta et resumisc, com en anteriors cites electorals, els meus principals compromisos si renove la confiança dels veïns i veïnes de Torrent", explica l'alcalde Jesús Ros.

La targeta recull projectes fruit del diàleg amb els torrentinos i torrentinas com 900 noves places d'aparcament perimetrals; subvencions per al canvi de banyera per dutxa per a persones majors i mobilitat reduïda; un espai infantil i juvenil de 13.000 m2; una biblioteca de barri i sala d'estudi en zona alta / Camí Reial; un programa de subvencions per a l'atenció psicològica de joves; i urgències pediàtriques a Torrent. "Vull que els veïns i veïnes de Torrent es guarden la targeta i li facen una ullada de tant en tant, i que em demanen responsabilitats si no fem una mica del que ací es recull", aclareix Jesús Ros, qui ha fet del diàleg, el mirar cara a cara als ciutadans i el dir la veritat el seu senyal d'identitat al llarg de la seua llarga trajectòria gestionant una gran ciutat com l'és Torrent.

Arxivat a:

Destacats