Isabel Bonig deixa l'acta de diputada en Les Corts

La presidenta del PP ha demanat perdó per aprovar la declaració de reprovació a Rita Barberá: “em vaig equivocar”

Guardar

isabel bonig
isabel bonig

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha anunciat aquest matí que deixa l'acta de diputada en Les Corts així com el càrrec de síndica portaveu, perquè, segons ha afirmat emocionada, "no compte amb la confiança de la direcció del PP". Així ho ha indicat en una compareixença prèvia a la Junta que convocarà el pròxim congrés regional.

"Me'n vaig per respecte a la institució, a les sigles del partit i als votants i militants", ha admés, per la qual cosa ha preferit fer "un pas al costat" i no presentar-se a les primàries. "Ho faig al meu pesar perquè m'hauria agradat tindre una segona oportunitat de recollir el fruit després de tant de treball", ha afirmat. La presidenta del PP ha confirmat que així li ho va manifestar al secretari general del PP, Teo García Egea, i al mateix president del partit, Pablo Casado.

"Soc una persona que he donat la cara sempre, no m'he amagat mai" i s'ha definit, visiblement emocionada, com a "espanyola, bona valenciana, orgullosa de ser del PP", del qual "ha sigut, soc i seré militant", en un discurs en el qual ha recordat, també, la figura de l'exalcaldessa de València i senadora, Rita Barberá, i ha lamentat la decisió de reprovar-la en el parlament valencià: "em vaig equivocar i demane perdó".

Bonig ha tingut un record a l'inici de la compareixença a tots els valencians que han perdut la vida, als seus familiars i a les persones que estan lluitant contra la Covid-19, així com als seus companys del PP que "han alçat la bandera del partit en moments molt durs".

Destacats