Ibáñez: "Puig fa negoci amb la crisi en recaptar 1.800 milions més en impostos que en 2021"

Guardar

El portaveu d'Economia i Hisenda del PP, Rubén Ibáñez
El portaveu d'Economia i Hisenda del PP, Rubén Ibáñez

El portaveu d'Hisenda del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez, ha denunciat hui que el president de la Generalitat, Ximo Puig, "fa negoci amb la crisi" en recaptar aquest any 1.800 milions d'euros més en impostos que en 2021 -dades fins al mes d'agost-, la qual cosa suposa un increment del 17%.

"Puig s'endeuta més, fins als 54.000 milions d'euros, recapta més i, no obstant això, no adopta cap mesura per a les rendes mitjanes i baixes de la Comunitat Valenciana, perquè totes les mesures se supediten a 2023 quan facen la renda de 2022", ha assenyalat.

El portaveu d'Hisenda ha indicat que Puig "fa negoci amb la crisi mentre les famílies ho estan passant malament per a arribar a final de mes i la inflació i les cues de la fam s'han disparat".

"Tot això se suma als mals nivells de competitivitat fiscal que registra la Comunitat Valenciana i que ens situa com la penúltima CCAA a nivell nacional, segons les dades de l'informe de la Fundació Per a l'Avanç de la Llibertat i la Tax Foundation conegut fa uns dies", ha assenyalat.

"Quan Puig anuncia rebaixes fiscals l'única cosa que fa és vendre fum, en tant que la seua proposta no està concretada ni va ser capaç de presentar-la com a proposta de resolució en el Debat de Política General. L'única cosa certa, hui, és que la Comunitat Valenciana té el tipus mínim de renda més alt després de Catalunya i el més alt en les rendes més altes. Puig està arruïnant a la Comunitat", ha manifestat.

Arxivat a:

Destacats