Gómez promet una sanitat pública de qualitat en tots els barris de la mà del veïnat

La candidata socialista a l'Alcaldia de València ha promés que millorarà l'atenció de proximitat per als usuaris i usuàries del complex sanitari Ernest Lluch

Guardar

La vicealcaldessa i candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez
La vicealcaldessa i candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez

La candidata del PSPV-PSOE a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha promés que garantirà una sanitat pública de qualitat descentralitzada i que arribe a tots els barris. La vicealcaldessa de la ciutat ha assenyalat que si guanya les eleccions municipals 2023 millorarà l'atenció de proximitat per als usuaris i usuàries del complex sanitari Ernest Lluch, com és el cas de la Saïdia, Orriols, Campanar o Benicalap.

Gómez ha posat com a exemple el barri de Marxalenes, on la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública "convocarà el consell de salut per a millorar conjuntament l'atenció que reben els veïns i veïnes del centre de salut Just Ramírez", ha afirmat.

Per això, l'alcaldable ha promés que convocarà aquests consells de salut per a garantir que el futur de la sanitat pública vaja de bracet de les necessitats dels veïns i veïnes de cada barri. Així, "totes les decisions que es prenguen en material sanitària es faran des de la participació i col·laboració veïnal".

Contra la privatització i abandó de la sanitat

Sandra Gómez ha posat en valor que els barris del nord de la ciutat "tindran amb el complex sociosanitari Ernest Lluch el major salt qualitatiu en sanitat pública de la seua història, perquè es recupera una instal·lació que va ser abandonada pel PP deixant sense atenció a milers de persones".

L'alcaldable ha reivindicat la gestió sanitària dels socialistes enfront de la del PP que "va privatitzar la sanitat pública i va abandonar la inversió en centres de salut".

Així, ha assenyalat que en aquests dos mandats "s'han posat en marxa nous recursos sanitaris com el centre de salut del barri de Tres Forques, que ja utilitzen els veïns; el de Malilla, que estarà finalitzat al setembre; o el d'Algirós, que ja s'ha aprovat l'obtenció d'una parcel·la de 4.000 metres quadrats perquè la Generalitat puga construir un nou centre de salut al carrer Serpis".

"Aquests equipaments són una mostra de l'aposta decidida dels socialistes per millorar i garantir la sanitat pública de qualitat, descentralitzada i en tots els barris", ha ressaltat, al mateix temps que ha agregat que "l'Ajuntament i la Generalitat, liderades pels socialistes, reforçaran la seua col·laboració per a ampliar i millorar les dotacions sanitàries en tots els barris".

Destacats