Gómez: "L'afició exigeix respecte i que es complisquen els compromisos d'acabar l'estadi"

Guardar

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez
La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha assegurat que la manifestació de hui ha deixat en evidència que el València CF "pot tindre una propietat empresarial però realment la propietat sentimental i emocional és de la seua afició". "Un club que té 102 anys d'història és de la seua ciutat i de les generacions de famílies que porten anys emocionant-se en cada partit", ha remarcat i ha reafirmat que, per tant, "la manifestació de hui és una crida cap a un canvi de rumb de gestió social i emocional per part de la direcció".

"L'afició exigeix respecte i que es complisquen els compromisos d'acabar l'estadi", ha asseverat la vicealcaldessa qui també ha fet "una crida a tots els polítics i polítiques perquè els qui han afavorit que el club incomplisca les seues obligacions amb la ciutat hui tenen més difícil mantenir eixa posició". "Milers d'aficionades i aficionats han eixit al carrer a dir alt i clar que és el moment de fer complir a la propietat amb la ciutat, acabant el nou estadi", ha conclòs.

Puig està "obert" a una reunió amb el València CF si hi ha una proposta "seriosa"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha explicat que el Consell està "obert" a reunir-se amb el València CF després de rebre aquest divendres una sol·licitud del club per a mantenir una trobada, però ha puntualitzat que ha de ser "una reunió que supose que hi ha calendari --per a la construcció del nou Mestalla--, projecte i una manera seriosa d'actuar".

Puig ha destacat que el València és "una institució molt important dels valencians" i que "qualsevol institució d'aquestes característiques ha d'actuar sempre pensant en l'interés propi però també en l'interés general" de la ciutadania.

Respecte a la caducitat de l'ATE, el president de la Generalitat ha assenyalat que "si hi ha una voluntat sempre hi haurà possibilitat d'avançar". "Nosaltres volem, per descomptat, que s'acabe l'estadi i que el València tinga la major projecció possible. Té uns propietaris que han d'assumir la seua responsabilitat", ha remarcat.

Destacats