Gómez espera arribar a un acord amb Sanitat per a "regularitzar" la situació de l'hospital de campanya de la Fe

Guardar

L'hospital de campanya de La Fe
L'hospital de campanya de La Fe

La vicealcaldessa de València i secretària general del PSPV de la ciutat, Sandra Gómez, ha manifestat que espera que s'aconseguisca un acord entre l'Ajuntament i la Conselleria de Sanitat per a "regularitzar" la situació de l'hospital de campanya habilitat al costat de la Fe.

Gómez ha assenyalat que en la resolució --en què l'Ajuntament requereix a Sanitat perquè en el termini de dos mesos aporte la documentació necessària i sol·licite l'oportuna legalització de les obres de l'hospital de campanya-- "han treballat els equips de Sanitat i de l'àrea de Llicències". "Poc més puc afegir", ha afirmat la vicealcaldessa socialista.

En declaracions als mitjans aquest dissabte, ha negat que el procés s'estiga "dilatant", com va insinuar aquest divendres des del PP la portaveu del Grup Municipal, María José Catalá, i ha assegurat que es tracta d'una qüestió "tècnica".

En tot cas, ha defensat que existeix una "plena coordinació" entre totes dues administracions --autonòmica i municipal-- i s'ha mostrat "segura" que el cas "arribarà a bon port i s'aconseguirà un acord per a regularitzar la situació".

L'Ajuntament de València, en una resolució de la Unitat de Llicències Urbanístiques que signen el secretari general de l'administració municipal i la mateixa Sandra Gómez com a responsable de l'àrea d'Urbanisme, ha requerit a la Conselleria de Sanitat Universal perquè en el termini de dos mesos "aporte la documentació necessària i sol·licite l'oportuna legalització" de les obres de l'hospital de campanya instal·lat al costat de la Fe.

Així mateix, adverteix que, en cas d'incompliment, s'acordarà les mesures previstes en la legislació, que inclouen la demolició de les edificacions i el cessament de subministraments.

Per part seua, des del PP, aquest divendres, la portaveu del Grup Municipal, María José Catalá, ha criticat el que qualifica de "nou despropòsit del govern" de Compromís i el PSPV, "que ha tardat quasi un any a actuar per l'hospital de campanya de Ximo Puig sense llicència i on havia d'atendre's a persones malaltes per la covid".

"No volem pensar que Ribó i Gómez han estat dilatant l'actuació, cosa que no es fa amb qualsevol veí que posa en marxa qualsevol activitat a la ciutat", declarava la regidora del PP.

Destacats