Fisabio nomena a Mónica Pont nova directora gerent

Guardar

Patronat de Fisabio
Patronat de Fisabio

El patronat de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio), que presideix la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha nomenat a Mónica Pont com a nova directora gerenta en substitució de José Antonio Manrique per la seua jubilació.

Pont és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i màster en Tributació i Assessoria Fiscal. Després d'una dilatada trajectòria professional en l'empresa privada, des de maig de 2010 és directora econòmica i de desenvolupament de negoci de Fisabio, assumint entre altres tasques l'elaboració de pressupostos, pla d'actuació, comptes anuals i el disseny de polítiques d'inversió i estratègies en investigació.

Substitueix en el càrrec a José Antonio Manrique, qui ha dirigit l'entitat els últims cinc anys i es jubila a l'edat de 70 després d'una reeixida carrera professional en la qual, com a especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, ha sigut cap de secció de Vigilància Epidemiològica de la direcció general de Salut Pública, director territorial de la Conselleria de Sanitat i Consum o subdirector general de l'EVES.

La consellera agraeix a Manrique la seua dedicació al capdavant de la fundació, cinc anys en què ha treballat braç a braç amb el personal d'investigació, de gestió i assistencial, centrant els seus esforços a millorar el benestar de la ciutadania a través de la investigació.

En aquesta nova etapa amb Mónica Pont al capdavant de Fisabio, Barceló ha augurat que la institució continuarà sent referent en R+D+i en tota la Comunitat Valenciana.

Arxivat a:

Destacats