Errejón anima a recolzar a Ribó a València: "L'empat tècnic es pot resoldre per un grapat de vots"

Ribó ha coincidit que la campanya està "estreta", si bé ha recordat que ja ho va estar quan va guanyar en les eleccions de 2015 i 2019. "Però tenim la gran seguretat que anem a continuar governant mitjançant una coalició de govern de progrés "

Guardar

El líder de Més País, Íñigo Errejón (i) i l'alcalde de València i candidat a la reelecció per Compromís per València, Joan Ribó (d), durant una trobada, en la Plaça de l'Ajuntament de València - Rober Solsona - Europa Press
El líder de Més País, Íñigo Errejón (i) i l'alcalde de València i candidat a la reelecció per Compromís per València, Joan Ribó (d), durant una trobada, en la Plaça de l'Ajuntament de València - Rober Solsona - Europa Press

El líder de Més País, Íñigo Errejón, ha cridat a recolzar a l'alcalde de València, Joan Ribó, en les eleccions d'aquest diumenge per a "no tornar al passat" en la ciutat, que veu com un exemple per a Madrid. Per a això, ha demanat "que tothom siga conscient" que cal resoldre l'"empat" el 28M.

"Ara hi ha una situació d'empat tècnic i ho pot resoldre un grapat de vots", ha advertit abans d'un passeig per la plaça de l'Ajuntament de València al costat del candidat de Compromís a revalidar l'Alcaldia.

Errejón ha destacat que porta anys visitant València i "mai" la hi havia vista "tan bonica, amable, capdavantera i situada en el mapa". "És un exemple que les coses es poden fer bé i amb respecte a tots els barris i veïns. Aquest model ha de continuar", ha reivindicat.

Ha demanat així "no tornar al passat de la ciutat del ciment i la corrupció, quan era coneguda per coses doloroses", en al·lusió a l'etapa de govern municipal del PP abans de 2015. A més, ha ressaltat que és el model que vol per a Madrid.

RIBÓ, SEGUR DE REVALIDAR EL RIALTO

Ribó ha coincidit que la campanya està "estreta", si bé ha recordat que ja ho va estar quan va guanyar en les eleccions de 2015 i 2019. "Però tenim la gran seguretat que anem a continuar governant mitjançant una coalició de govern de progrés en l'Ajuntament", ha reiterat sobre l'executiu del Rialto que comparteix amb el PSPV.

Per això ha demanat continuar amb el model actual de "ciutat de places" i no tornar "al passat de corrupció". Ha posat com a exemple la plaça de l'Ajuntament, que "fa uns anys era una rotonda de cotxes" i hui és "un símbol clar".

"Que la gent pense en aquests moments que tots els vots són decisius per a mantindre aquest govern de progrés", ha reivindicat el candidat de Compromís, i ha destacat que la situació està "semblada" a Madrid on "es pot guanyar la ciutat per part de l'esquerra".

Destacats