El mar i Russafa testimonis de l'inici de la campanya electoral per al 26-M

La pegada de cartells arranca aquesta nit amb la inauguració de la campanya electoral per a les municipals

Guardar

Directo municipales
Directo municipales

Arranca la campanya electoral per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Els diferents partits polítics es preparen per a uns dies intensos en els quals tindran l'oportunitat de presentar les propostes per a la València del futur. Ja està tot preparat perquè aquesta nit les formacions polítiques donen el tret d'eixida al que ja es preveu com una campanya intensa, i més si, com apunten els sondejos, la reedició del Govern de la Nau podria dependre tan sols de 2.282 vots.

El mar sembla haver sigut l'escenari triat per al començament de la campanya electoral. Tant PSPV, Compromís i Ciutadans tindran l'acte inaugural en els Poblats Marítims. D'aquesta manera, la candidata socialista, Sandra Gómez, ha triat el seu barri, el Cabanyal, concretament en la Plaça dels Àngels, on ha organitzat un sopar de pa i porta que comptarà amb una posada en escena que estarà vinculada a la "cultura i les tradicions del Marítim".

L'Alcalde de València i candidat de Compromís, Joan Ribó, també ha optat per una festa míting, en la qual s'inclou un sopar amb militants i simpatitzants, encara que en la Plaça de la Creu del Canyamelar. I com no podia ser d'una altra manera, la candidata a la presidència Generalitat Valenciana, Mónica Oltra també estarà present en aquesta obertura de campanya.

Fernando Giner (Ciutadans), que anunciava el desig de declarar als Poblats Marítims com a patrimoni de la UNESCO, ha triat el Passeig Marítim, el mateix lloc en el qual va presentar la seua candidatura, per a iniciar la campanya electoral amb un sopar amb els militants.

El Partit Popular i Unides Podem-Esquerra Unida es desmarquen de la resta de formacions polítiques, i trien altres barris històrics de la ciutat de València per a l'arrencada de les seues respectives campanyes. En aquest cas, María Oliver (Unides Podem-Esquerra Unida) ha triat la seu local de Podem, situada en el barri de Russafa, per a l'acte inaugural i la consegüent pegada de cartells.

Per la seua banda, el PP, liderat per María José Català, també compartirà districte. Així, els populars arrancaren l'acte amb un sopar de pa i porta en el casal de la Falla Císcar Borriana, mentre gaudeixen del partit del València CF contra l'Arsenal per a, a continuació, desplaçar-se fins a l'avinguda Regne de València on obrirà campanya amb un míting en el qual, segur, els carrils bici no passen desapercebuts.

Destacats