Compromís sol·licita el Ple Extraordinari per aclarir els vincles del PP i Olano amb Peter Lim, que se celebrarà en els pròxims 15 dies

Papi Robles: "Considerem que Catalá també té una responsabilitat en tot aquest assumpte, ja que és ella qui ha delegat les competències de la negociació amb el València CF en Marí Olano. Per això, considerem que ella ha de comparéixer i donar totes les ex

Guardar

Manifestació a Mestalla contra la gestió de Peter Lim
Manifestació a Mestalla contra la gestió de Peter Lim

La portaveu adjunta de Compromís en l'Ajuntament de València, Papi Robles, ha anunciat que Compromís ha presentat hui la sol·licitud d'un Ple Extraordinari de l'Ajuntament de València per a aclarir els vincles del PP amb Peter Lim, i perquè María José Catalá i el seu regidor Marí Olano donen totes les explicacions necessàries. Aquest Ple se celebrà en un termini màxim de 15 dies.

"Des de Compromís insistim en la necessitat d'obrir una comissió d'investigació a l'Ajuntament que aclarisca els vincles d'Olano i del Partit Popular amb Peter Lim. Volem que s'investiguen els vincles, que se sàpiga la veritat", ha dit Robles.

La portaveu adjunta de Compromís ha assenyalat que "per això, creiem que allò que s'ha de fer no és demanar la seua dimissió directa, perquè encara que això s'aprove no serviria de res, ja que l'acta del regidor és seua i no depén de ningú més que d'ell. Des de Compromís volem centrar-nos en el que sí que depén dels grups polítics de l'Ajuntament i en què hi haja la màxima transparència i tindre tota la informació abans que res".

RESPONSABILITAT DE CATALÁ

"Considerem que Catalá també té una responsabilitat en tot aquest assumpte, ja que és ella qui ha delegat les competències de la negociació amb el València CF en Marí Olano. Per això, considerem que ella ha de comparéixer i donar totes les explicacions necessàries també", ha assenyalat Robles.

"Per això, més enllà de la proposta de Vox de demanar la seua dimissió, des de Compromís, com ja vam anunciar el passat divendres, hem presentat hui la sol·licitud de Ple Extraordinari per a la creació d'una comissió d'investigació, l'impuls d'un informe de la intervenció general de l'Ajuntament que diga si Olano pot estar al capdavant de les negociacions amb Peter Lim, i la compareixença de l'alcaldessa, Maria José Catalá", ha detallat la regidora valencianista.

Finalment, Robles ha dit que "a l'Ajuntament no ens podem quedar amb els braços plegats sense fer res davant d'una situació tan greu, hem d'activar una comissió d'investigació i que s'aclarisca si hi ha alguna rebaixa en les condicions econòmiques, o d'altra índole, a les que van comprometre's els propietaris del València CF per interessos personals d'aquest regidor popular, el que seria un escàndol absolut".

Arxivat a:

Destacats