Compromís proposa una comissió d'investigació per saber si s'ha manipulat el sistema d'adjudicacions de professorat

Guardar

Joan Baldoví, portaveu de Compromís
Joan Baldoví, portaveu de Compromís

El síndic de Compromís, Joan Baldoví, ha registrat la creació d'una comissió d'investigació a les Corts Valencianes per a clarificar quins han sigut els motius que han provocat el caos al procés d'adjudicació de places docents per al curs 2023-2024.

La coalició valencianista vol saber si s'han respectat els criteris establits en la normativa o si s'ha produït algun tipus de manipulació manual dels llistats facilitats pel programari informàtic i qualsevol altre extrem relacionat amb el considerable retard en la resolució de les incidències produïdes.

Baldoví considera que en només uns mesos el PP i Vox han acabat amb el prestigi d'una Conselleria que era la "punta de llança" del govern valencià: "A dos dies de l'entrada de milers de docents a les seues escoles, encara continuen resolent-se incidències en l'inici de curs més caòtic de la història. I davant açò, en lloc de reconéixer les errades el govern de PP i Vox s'ha espolsat la responsabilitat amb excuses de mal pagador".

"Si el PP i Vox no impedeixen esta comissió, sabrem si s'ha manipulat el sistema d'adjudicació, sabrem què ha fallat i sabrem qui són els responsables d'este caos que hem viscut les últimes setmanes", ha conclòs el diputat de Compromís.

Destacats