Climent denuncia que després de dos anys "segueixen sense arribar les ajudes de l'Estat pel temporal Glòria de 2020"

Els populars exigeixen celeritat al Govern d'Espanya per a pagar les ajudes de més de 350.000 euros pels desperfectes causats pel temporal de fa dos anys

Guardar

Julia Climent amb un treballador de Creu Roja
Julia Climent amb un treballador de Creu Roja

La regidora del PP, Julia Climent, ha denunciat que segueixen sense arribar les ajudes pel temporal Glòria de l'any 2020. En data de hui l'Estat encara no ha pagat les ajudes pel temporal de fa ja dos anys i que ascendeix a més de 350.000 euros per a les platges sud i nord de la ciutat.

La regidora del PP ha reclamat "al Govern de Ribó i PSOE que exigisca a l'Estat el pagament de les ajudes que ja acumulen dos anys de retard. El temporal Glòria va provocar en 2020 greus danys a les platges nord i sud de la ciutat, però de moment els diners de l'Estat no ha arribat per a compensar les actuacions que es van realitzar per a reparar els danys i seguim sense tindre notícies del ministeri".

Climent ha visitat aquests dies les diferents platges de la ciutat per a interessar-se per la campanya estival i ha visitat alguna de les postes sanitàries per a agrair el treball que Creu Roja du a terme a les platges.

La regidora del PP ha reclamat al Govern de Ribó i PSOE que "es netegen tant les vores de la carretera CV-500 al seu pas per la zona de platges així com les rotondes que es troben totalment abandonades. Aquestes vies d'entrades haurien de ser la millor imatge de les nostres platges per a l'arribada de milers de turistes aquests mesos d'estiu".

Climent també ha alertat de "la falta de papereres en molts dels accessos a les platges del Saler i que són fonamentals per al manteniment de la neteja en aquesta zona del parc natural. Així, facilitar als banyistes que puguen tirar les restes de fem sense haver de deixar-los en la mateixa platja o en els accessos com ocorre en algunes de les àrees".

Arxivat a:

Destacats