Catalá: "Vull ser l'alcaldessa de tots, que cuide d'allò menut i ambicione allò gran per a València"

Guardar

L'alcaldessa de València, María José Catalá
L'alcaldessa de València, María José Catalá

La candidata de l'Alcaldia de València, María José Catalá, ha afirmat que vol ser l'alcaldessa "de tots, que cuide allò menut i ambicione allò gran per a València, que retorne València a la primera divisió, que contribuïsca al canvi per a Mazón i per a Feijoo. Somni que València serà el talismà de Feijóo per a guanyar les eleccions generals".

María José Catalá ha intervingut en el míting central del PP en la Plaça de Bous de València en el qual també han participat el president del PP de la província de València, Vicente Mompó, el candidat a la Presidència de la Generalitat i president del PPCV, Carlos Mazón, i el president del PP, Alberto Núñez Feijóo.

María José Catalá ha assenyalat que "sabem per què estem ací, hem vingut perquè guanyarem les eleccions, som els millors i sabem que el Partit Popular ens necessita per a demostrar al sanchisme que s'ha acabat el seu temps" afegint "ens fa mal València i volem recuperar la València que coneixem lliure, neta, segura, líder que sap plantar cara, reivindicativa i que sap trepitjar forta".

"Tenim moltes ganes, ganes de governar, ganes de gestionar, ganes de tornar a recuperar els senyals d'identitat, que ningú ens manipule el valencià perquè la nostra llengua es respecta, la nostra terra es respecta i no som res que no siga Comunitat Valenciana", ha indicat.

En aquest sentit, ha afegit que "estem hui en aquesta Plaça de Bous abarrotada perquè volem acabar amb la peresa, amb el sectarisme, amb el frontisme, amb la ideologia que passa com una piconadora, per davant de la vida, els somnis i llibertat dels veïns" afegint "acabarem amb els governs que fan la nostra terra feble i perquè sempre hem sigut fortes i líders i sempre ha sigut una de les millors terres d'Espanya. No permetrem més indignitat, no ho tolerarem".

Catalá ha indicat que fa temps que "somni i tinc ganes d'una ciutat competitiva, amb una València somiadora, referent, amb oportunitats, neta, no sectària, que no enfronta, que té ambició per continuar guanyant per València, per la Comunitat Valenciana i per Espanya".

Ciutats que es construeixen amb ulls de dona

Durant la seua intervenció la candidata a l'Alcaldia ha comentat que "si guanye les eleccions serà com en moltes altres ocasions van fer altres dones referents en el PP. Isc a demostrar que les ciutats es construeixen amb ulls de dona, es dissenyen amb ulls de dona i que tornarem a fer-ho".

"Done les gràcies a totes les dones que abans que nosaltres van liderar projectes polítics, van defensar ciutats i Espanya i especialment a Rita Barberá. Gràcies a les dones somiadores que van construir la seua ciutat i gràcies als companys que ens ajuden a liderar els projectes, als homes feministes i gràcies a les mares treballadores que ens han ensenyat a treballar, a ser mares i a aconseguir els nostres somnis perquè sou un exemple de valentia", ha comentat Catalá.

Així mateix ha apuntat que "València és valentia, sempre ho ha sigut, ciutat somiadora que sap el que vol, la qual cosa cerca i persegueix, una terra lleial que sempre planta cara al sectarisme perquè Espanya és la nostra mare, no volem sectarismes".

Per a María José Catalá, "estem ací perquè no volem un govern amb nyaps legislatius amb la pitjor llei per a les dones que deixa en llibertat a violadors, tampoc volem a terroristes en llistes i no volem ni Bildu ni pactes. No volem lleis que protegisquen l'okupa sinó al propietari. Volem un govern seriós i responsable, amb una persona de confiança, i aqueixa persona no pot ser més que Feijóo en Moncloa".

"Tampoc volem un president en la Comunitat que s'amaga, que no dona la cara quan ens ofenen i ens humilien, un president feble perquè som una terra de valentes i aqueix és Carlos Mazón, el valent que governarà la Comunitat Valenciana".

Finalment, la candidata popular ha indicat que "el pròxim 28 de maig la Comunitat Valenciana i València es juguen molt. Hi ha moltes paperetes per a seguir com estem però només una per al canvi aqueixa és la del PP, dir-li'l a tothom queden cinc dies, no tirem el vot al fem. Som el vot útil i us demane amb humilitat ajuda per a aconseguir-lo. Ens uneixen molts somnis, la manera de fer gestió i sobretot l'amor a la pàtria. Ho farem per Espanya, per la Comunitat Valenciana i per una nova València que sempre obri les portes. La pròxima vegada que vingueu a València hi haurà una alcaldessa del Partit Popular".

Destacats