Carmen Montón dimiteix com a Ministra de Sanitat pel seu màster irregular

Guardar

monton_ep
monton_ep

La Ministra de Sanitat Carmen Montón ha dimitit com a Ministra de Sanitat pel seu màster irregular. Montón ha comparegut en la seu del Ministeri a les 20.45 hores, segons han informat Europa Press fonts de l'Executiu.

El Treball Fi de Màster (TFM) que la ministra de Sanitat, Carmen Montón, va presentar en la Universitat Rei Juan Carlos, conté textos idèntics als d'altres autors en 19 de les 52 pàgines, segons informa La Sisena.

Segons aquesta informació, els textos inclosos en el TFM estarien mal referenciats, malament citats i no apareixerien a peu de pàgina ni en la bibliografia els documents que esmenta.

Aquest mateix dimarts, Montón ha tornat a negar irregularitats en el 'Màster en Estudis Interdisciplinaris de Gènere' que va cursar en la Universitat Rei Juan Carlos (URJC) i ha rebutjat dimitir per entendre que seria una decisió "injusta".

El secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha subratllat aquest dimarts que Carmen Montón ha d'abandonar el seu càrrec com a titular de Sanitat davant les irregularitats en l'obtenció del seu màster en la Universitat Juan Carlos I de Madrid.

"Aquest Govern no pot semblar-se al PP", ha defensat el líder de la formació habitada en el seu compte personal de Twitter per a reclamar el cessament de Montón.

Iglesias s'ha fet ressò una informació que apunta al fet que la titular de Sanitat hauria plagiat el seu Treball de finalització de Màster (TFM) del 'Màster en Estudis Interdisciplinaris de Gènere' que va cursar en la Universitat Rei Juan Carlos (URJC).

"Ho sent en l'ànima perquè va poder haver sigut una bona ministra, però la dignitat de la Universitat pública no pot suportar un altre màster fraudulent i menys una tesi copiada. La dimissió ha de produir-se ipso facto", ha postil·lat.

Arxivat a:

Destacats