Caballero: "Els valencians són hui un 10% més pobres i les empreses un 10% menys competitives"

El portaveu d'ocupació del GPP en les Corts assenyala que "la Comunitat Valenciana és la tercera regió on més creix l'atur a l'agost perquè tenim un Consell esgotat i en descomposició"

Guardar

El portaveu d'ocupació del GPP, Juan Carlos Caballero
El portaveu d'ocupació del GPP, Juan Carlos Caballero

El portaveu d'Ocupació del GPP, Juan Carlos Caballero, ha assenyalat que "els valencians són hui un 10% més pobres i les empreses un 10% menys competitives. La Comunitat Valenciana és la tercera regió on més creix l'atur a l'agost perquè tenim un Consell esgotat i en descomposició".

"Som la tercera autonomia en la qual més creix l'atur i som la segona autonomia amb més nombre d'aturats. L'atur ha augmentat en 6.994 valencians, amb 2.790 dones i 1.368 joves més en atur. No hi ha col·lectiu que se salve a la ruïnosa gestió d'aquest Consell i a les seues polítiques populistes", ha assenyalat.

Cavaller ha indicat que "Ximo Puig està més preocupat per la seua ocupació i la seua butaca que per l'ocupació dels valencians. Les polítiques del Consell i la nul·la gestió estan abocant als valencians a l'atur i a la misèria. Hui els valencians són hui un 10% més pobres i les empreses un 10% menys competitives".

Juan Carlos Caballero ha assegurat que "hi ha una absència total de polítiques actives d'ocupació, falta executar el pressupost i sobra prepotència. Mentre els valencians cada vegada es troben més asfixiats per la pujada d'impostos, l'augment dels preus, l'IPC i la inflació generada pel seu govern, el Consell de Puig es dedica a mirar cap a un altre costat".

El portaveu popular ha recordat que "a l'abril des del PPCV li demanem al Consell un paquet de mesures d'estímul a l'ocupació i al creixement econòmic i una rebaixa a l'asfíxia que pateixen els autònoms i la van rebutjar. Demanem més ajudes a l'ocupació juvenil, continuem instant que s'aplique una quota zero als joves autònoms i més ajudes a les pimes, autònoms, i aturats".

Arxivat a:

Destacats