Bonig espera "poder celebrar el desbloqueig"

Guardar

Bonig votando 10N
Bonig votando 10N

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha destacat aquest diumenge que espera que "tots els espanyols i especialment els valencians, castellonencs i alacantins isquen a exercir el seu dret a vot i que aquesta nit puguem celebrar el desbloqueig que necessita aquest país".

La dirigent 'popular' s'ha expressat d'aquesta forma després de depositar el seu vot per a les eleccions generals d'aquest 10 de novembre en el col·legi Sant Vicent Ferrer de La Vall d'Uixó (Castelló).

Bonig ha agraït el treball "fonamental" dels apoderats i interventors de tots els partits, els funcionaris, els membres i presidents de les meses i els cossos i forces de seguretat de l'estat.

A més, ha convidat "a tota la gent al fet que isca a votar" a causa del "moment de bloqueig polític" que fa que siga "absolutament necessari que isca un govern fort que puga començar a prendre mesures que afecten a tots els espanyols, també a la Comunitat".

"Per això, espere que tots els espanyols i especialment els valencians, castellonencs i alacantins isquen a exercir el seu dret a vot i que aquesta nit puguem celebrar el desbloqueig d'una situació que és molt complicada", ha afegit.

La presidenta del PPCV ha insistit en el seu desig de poder "celebrar el desbloqueig que necessita el país després d'una situació d'inseguretat que no aporta res bo a ningú", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats