Bielsa rebutja l'oferta de Caballero: "No està bé evitar que la militància vote repartint butaques"

Guardar

La candidatura de Bielsa presenta els avals
La candidatura de Bielsa presenta els avals

El candidat a les primàries del PSPV de València Carlos Fernández Bielsa rebutja l'oferiment realitzat per l'altra aspirant, l'actual secretària provincial Mercedes Caballero, de retirar-se i integrar-se en la seua llista, encara que garanteix que actuarà "amb generositat" si ella decidira fer-ho sense cap acord previ.

"No està bé evitar que la militància vote repartint butaques", adverteixen des de la candidatura de Bielsa, insistint que la militància és la que ha de prendre l'última decisió perquè "volen votar" i "seria una falta de respecte realitzar tripijocs perquè la militància no vote".

Així reaccionen a l'oferta de Caballero, qui aquest dimecres ha oferit la proposta "generosa" de retirar-se per a aconseguir una llista conjunta amb la seua integració en la nova executiva i l'objectiu d'"unir al partit".

Des de l'equip de Bielsa, també alcalde de Mislata, adverteixen en declaracions remeses als mitjans que "Mercedes ha arribat massa lluny i la militància no entendria res" si acceptara el seu oferiment.

"Si Mercedes decideix retirar-se, sense cap acord, s'actuarà amb generositat, perquè és important integrar totes les sensibilitats i comarques del partit per a fer-lo més plural, més fort", garanteixen, i asseguren que Bielsa aposta pels consensos i per les "grans majories".

En qualsevol cas, les mateixes fonts remarquen que ni aquest dimarts ni aquest dimecres s'ha posat en contacte "ni ella ni ningú del seu equip" amb Carlos Fernández Bielsa.

I sobre si Caballero repetira l'oferta sense acord previ d'integració, des de la candidatura de Bielsa es limiten a afirmar que la seua voluntat és que "tota la província estiga unida i que totes les comarques i sensibilitats estiguen representades en la futura direcció: Només així farem un partit més fort".

Destacats