Barceló sobre la possibilitat de ser nomenada síndica en Les Corts: "Estic molt centrada en la Conselleria de Sanitat"

Guardar

L'ex consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en roda de premsa
L'ex consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en roda de premsa

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assegurat aquest dimecres, en ser preguntada per la possibilitat de ser designada síndica en Les Corts en substitució de Manolo Mata o candidata a l'Alcaldia d'Alacant en les municipals, que està "molt centrada" a dirigir aquest departament de l'administració valenciana, en un moment "històric".

No obstant això, i encara que ha afirmat que no se li ha formulat cap petició sobre aquest tema, ha dit estar a disposició tant del PSPV com del president, Ximo Puig.

Així ho ha indicat a preguntes dels mitjans a Alacant, als quals ha remarcat que està "centrada" en "el que està centrada", en referència a la Conselleria de Sanitat, perquè si no fora així "mala cosa seria". "Visc el dia a dia, planificant els objectius que ens hem marcat i que ara la pandèmia, que va remetent, ens permet executar", ha exposat.

"Com veuran, estic molt centrada en la Conselleria de Sanitat i en un moment com deia que és històric, en el qual podem desplegar tots els objectius i polítiques, alguna cosa que no hem pogut fer en dos anys" per la pandèmia, ha subratllat Barceló.

Així, ha resolt que "en aquests moments" el seu objectiu és "la Conselleria i estar centrada en el fet que tots aquests objectius que estem posant en marxa i en els quals s'estan treballant s'aconseguisquen en el menor temps possible i dur a terme la transformació del tot el sistema sanitari, que és el que en aquests moments necessitem".

Destacats