Barceló, davant "l'obstinació del PP per judicialitzar la gestió de la pandèmia": "El Consell de Ximo Puig va anteposar a la ciutadania enfront de la llibertat de prendre's unes canyes"

Guardar

La síndica del PSPV-PSOE, Ana Barceló
La síndica del PSPV-PSOE, Ana Barceló

La síndica del PSPV-PSOE en Les Corts, Ana Barceló, ha assegurat hui que, davant "l'obstinació del PP per judicialitzar la gestió de la pandèmia, el Consell de Ximo Puig va anteposar la vida i la salut dels ciutadans enfront de la llibertat de prendre's unes canyes". Així s'ha manifestat Barceló després de les declaracions del president del PPCV, Carlos Mazón, a qui ha censurat per "voler amagar amb aquestes crítiques infundades la seua pèssima gestió en la Diputació d'Alacant o la petició de presó per a Serafín Castellano".

En aquest sentit, la dirigent socialista ha posat en valor que "el Consell de Ximo Puig va ser pioner en la importació de material sanitari de tercers països". "En el pitjor moment de la pandèmia i amb els mercats internacionals tancats, la Generalitat va anteposar una atenció sanitària de qualitat per a la ciutadania valenciana mentre altres autonomies prioritzaven les cerveses a l'aire lliure", ha ressaltat Barceló.

"Vam ser el primer territori a noliejar avions, els nostres preus mitjans estaven per sota dels del mercat i tot el material importat va estar avalat pels informes de protecció dels experts", ha especificat la síndica socialista. "A més, cal afegir que la Comunitat no va ser víctima de cap comissionista, com sí que ha corroborat la justícia a la Comunitat de Madrid del PP", ha agregat.

"Els contractes van ser analitzats per l'Agència Valenciana Antifrau i van ser declarats com a correctes. Lamentem profundament que el PP vulga posar en dubte ara una gestió, la de la pandèmia respecte al Consell de Ximo Puig, que ha sigut reeixida i permet a la Comunitat liderar la recuperació econòmica i emocional en aquests moments", ha conclòs Ana Barceló.

Arxivat a:

Destacats