Baldoví diu que votar a Compromís és "seguir avançant en drets": "Som la garantia de guanyar-li a la dreta"

Ribó, "satisfet i molt tranquil": "El diumenge ens veurem per a dir que el govern progressista de València continua quatre anys"

Guardar

Tancament de campanya de Compromís a València - EUROPA PRESS
Tancament de campanya de Compromís a València - EUROPA PRESS

El candidat de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, ha assegurat que el vot a la coalició suposa "seguir avançant en drets". "Som la garantia de guanyar-li a la dreta".

Així ha manifestat Baldoví en l'acte de tancament de campanya realitzat en la Plaça de Pilar de València al costat de l'alcalde i candidat a la reelecció, Joan Ribó.

"Acabem una campanya apassionant que ens ha portat a centenars de pobles i ciutats del nostre país. I acabem amb sensacions molt bones, hem notat en cada lloc les ganes de la ciutadania de seguir avançant en drets i en benestar i de no tornar a un passat de retallades i corrupció", ha asseverat.

Baldoví ha subratllat que Compromís ha fet una campanya "basada en propostes". "Mentre uns altres parlaven de coses que no tenen a veure amb els problemes reals de la gent, dels nostres pobles, o amb les dificultats de cinc milions de valencians i valencianes, nosaltres ens hem centrat a fer propostes i donar solucions per a la gent que viu i treballa ací", ha subratllat.

"Per a seguir avançant --ha continuat-- el vot a Compromís és un vot segur, un vot amb garantia. Perquè Compromís som la garantia de guanyar-li a la dreta. Som la garantia d'aconseguir un Botànic més reivindicatiu davant el govern central, més ambiciós i més valent".

I ha afegit: "Cada vot a Compromís farà possible un nou impuls en sanitat, en educació, en habitatge, en ocupació, en la lluita contra el canvi climàtic. Hem fet molt, però queda molt per fer. Per això diem que la força de Compromís serà l'impuls definitiu a aquest nou Botànic. Aquest diumenge, el vot en Compromís és un vot de garantia".

"Arribe al final de campanya rebentat, però satisfet. Satisfet per la gent. Ha sigut una campanya que ha anat de menys a més, que hem omplit cada acte que hem fet en cada poble. Han sigut 31.000 quilòmetres i més de 200 pobles, alguns han anat tres i quatre vegades. Per tant ha sigut una campanya de proximitat i de propostes", ha incidisc, al mateix temps que ha qualificat de "elegantíssima" la campanya de Compromís, que "no ha entrat al drap de res".

Per la seua banda, Joan Ribó ha assegurat que, de totes les que ha viscut, "aquesta ha sigut amb molta diferència en la qual més participació hi ha hagut i on millor les coses han funcionat a tots els nivells".

DIFERENCIAR-SE "DE LES BATALLES MADRILENYES"

"Aquesta campanya ha funcionat. Ha funcionat molt bé, estem contents, hem aconseguit motivar a la gent, que la gent s'assabente cada vegada més de les nostres propostes, que han quedat molt clares. Hem volgut sempre diferenciar-nos molt de les batalles madrilenyes", ha postil·lat.

A això ha contraposat "els senyors de la dreta, que no s'atreveixen a dir que van a pactar amb l'extrema dreta de Vox". "No s'atreveixen, mentre que nosaltres hem dit des del començament que volem fer un govern de progrés. Per tant, satisfet i molt tranquil i el diumenge ens veurem ací per a dir que el govern de coalició progressista de l'Ajuntament de València continuarà quatre anys més", ha finalitzat.

Destacats