Baldoví avisa a Puig: "Decisions unilaterals, ni una"

Guardar

El diputat i portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví
El diputat i portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha assegurat que "confia" i posa "la mà en el foc" per la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, després de la seua imputació pel presumpte encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada, ha apostat per "reflexionar sempre" i ha avisat al president de la Generalitat, Ximo Puig: "Decisions unilaterals, ni una".

En declaracions als mitjans aquest dissabte a València després de participar en l'acte de Compromís 'Cap al tercer Botànic', Baldoví ha considerat que durant l'esdeveniment ha quedat "molt clar" el suport de la coalició a la vicepresidenta del Consell i ha afegit: "Si ens toquen a una ens toquen a totes".

En aquesta línia, ha assenyalat que "les 54 querelles presentades contra --càrrecs de-- Compromís s'han substanciat en res", per la qual cosa ha expressat la seua "confiança" en Oltra, per qui posa "la mà en el foc".

Preguntat per les declaracions del president de la Generalitat, Ximo Puig --qui va reconéixer aquest divendres que la imputació d'Oltra obri una situació "complexa" i va apostar per "reflexionar i prendre decisions"--, Baldoví ha coincidit en la necessitat de reflexionar "sempre" però ha alertat al cap del Consell: "Decisions unilaterals, ni una".

El també portaveu de Compromís en el Congrés no creu que el Govern del Botànic estiga "en risc" després de la imputació d'Oltra i ha defensat que l'electorat de la coalició "té clar" que la vicepresidenta "està patint una persecució i que és innocent". "Crec que tots serem tan responsables que posarem per damunt el bé comú de les aspiracions de cada partit", ha resolt.

Destacats