420.000 euros per a millorar l'accés a la zona industrial d'Albal

Obres Públiques està construint una rotonda per a millorar l'accés pel Camí dels Cahuets d'Albal

Guardar

Accés a la zona industrial d'Albal
Accés a la zona industrial d'Albal

La Generalitat, a través de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, està construint una rotonda en l'encreuament del Camí Reial de Madrid amb el Camí dels Cahuets al terme municipal d'Albal, amb l'objectiu de millorar l'accés per a vianants i vehicles a la zona industrial. De fet, l'actuació també donarà continuïtat als itineraris per als vianants de l'entorn.

Per a això, Obres Públiques invertirà un total de 420.000 euros, que es destinaran a l'execució d'una glorieta centrada sobre l'eix del Camí Reial i la instal·lació de paviment tàctil de botons i direccional en les zones de passos de vianants. Així, aquesta actuació s'emmarca dins dels objectius de la Generalitat per millorar la mobilitat en els entorns urbans, fomentant la sostenibilitat.

La CV-33 és una via ràpida desdoblegada de la xarxa autonòmica de carreteres que discorre des d'Albal a Torrent. Aquesta via recull el trànsit de l'àrea metropolitana de València, tant de localitats de gran població com d'un bon nombre de polígons industrials. El seu itinerari comença en la V-31 i uneix importants nuclis de població com Torrent amb Catarroja i Albal i acaba el seu itinerari en enllaçar amb la CV-36.

Al seu pas per Albal, l'accés des de la CV-33 a sectors del polígon industrial d'aquest municipi es realitza pel Camí Reial de Madrid. L'encreuament del Camí amb el dels Cahuets estava resolt mitjançant una intersecció amb girs a esquerres. Amb la nova rotonda, s'incrementarà la seguretat i s'atendrà les actuals necessitats mediambientals en fomentar una mobilitat sostenible i segura.

Destacats