Oci

Tres característiques que compartixen els guanyadors del pot d'À Punt

Òscar Ruiz, veí de Castelló de la Plana, es va proclamar nou guanyador del pot d'Atrapa´m si pots

Guardar

Guanyador del pot d'Atrapa'm si pots
Guanyador del pot d'Atrapa'm si pots

Este dilluns 10 de juny, Òscar Ruiz, veí de Castelló de la Plana i amant dels viatges i de la cultura àrab, es va proclamar nou guanyador del pot d'Atrapa´m si pots, el concurs d'À Punt que ja ha repartit huit premis importants al llarg de la seua història.

Després de conéixer Òscar un poc més, ens hem preguntat què tenen en comú tots els concursants que s'han emportat el pot. Estes són les nostres conclusions.

En primer lloc, són concursants a qui els agrada la televisió i, sobretot, els concursos televisius. El mateix Òscar, per exemple, a banda d'Atrapa'm si pots, també ha provat sort com a concursant en altres programes de la televisió valenciana, com El picú o La música és la pista.

A més, es caracteritzen per ser àgils mentalment, un gran avantatge que els ajuda a ser els més ràpids contestant les preguntes. I, a més, tots els guanyadors o guanyadores del pot d'Atrapa'm si pots tenen un gran sentit de l'humor i moltes ganes de passar-ho bé.

Els pots entregats per À Punt

Des de la seua emissió, el programa Atrapa'm si pots d'À Punt ha entregat en diverses ocasions el premi. 52.600 euros es va emportar Martín Civera, de Paterna, en 2023. Esta xifra ocupa el primer lloc en el rànquing de pots entregats pel programa. El segon lloc és per a Sergio González, advocat de València, que va guanyar 48.400 euros en 2021. A més d'estos premis que encapçalen la classificació, s'han entregat cinc pots més amb les quantitats següents: 4.800, 15.000, 16.400, 28.400 i 33.800 euros.

La història del popular concurs en la televisió d'À Punt va començar l'11 de juny de 2018, un dia després de l'inici de les emissions regulars de la televisió pública valenciana. El concurs diari ha comptat com a presentadors amb alguns dels professionals valencians més prestigiosos, com Eugeni Alemany, Carolina Ferre i l'actual rostre del programa, Òscar Tramoyeres.

Més de 1.000 concursants, més de 100.000 preguntes formulades, més de 1.000 emissions entre programes diaris, de cap de setmana i especials i prop de mig milió d'euros en premis, són algunes de les xifres del programa.

El concurs Atrapa'm si pots és un format d'èxit que té onze versions diferents en 11 televisions autonòmiques espanyoles. La versió valenciana és la quarta que arriba a l'emissió número 1.000 després de les edicions d'ETB2, Aragón TV i IB3.

Arxivat a:

Destacats