Oci

Tapes, gastronomia típica i artesania en el "Tasta la Plaça" de Sueca

A partir de hui i fins a aquest dissabte el Mercat Central de Sueca oferirà als seus visitants una àmplia varietat de productes

Guardar

Tasta la Plaça de Sueca
Tasta la Plaça de Sueca

Tapes, gastronomia típica valenciana i un mercadet d'artesania serà la proposta que els veïns i veïnes de Sueca, així com els visitants de la zona, poden trobar hui i demà en aquest municipi de La Ribera Baixa.

I és que després de les intenses jornades viscudes el passat cap de setmana amb la celebració de la VII Firarròs i la 61 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana, el municipi es prepara per a continuar amb la seua aposta per la promoció dels productes autòctons de qualitat.

En aquesta ocasió, l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Comerç, organitza durant aquest divendres 16 i dissabte 17 de setembre l'edició número 14 de "Tasta la Plaça", una nova oportunitat per a mostrar als i les visitants l'àmplia varietat de productes artesanals, tapes i plats típics valencians.

Tal com es destaca des del propi Consistori, es tracta d'una cita gastronòmica que pretén acostar encara més a la ciutadania i visitants tota l'oferta de productes de qualitat que es poden trobar en el mercat de Sueca i en els negocis d'hostaleria locals, ja que una representació d'aquest ventall d'establiments de la ciutat serà present en aquesta fira.

La inauguració oficial tindrà lloc aquesta vesprada, a les 20 hores, encara que des de les 19 hores el recinte estarà obert al públic i es podrà gaudir de tot el que hi ha preparat. Els tiquets, amb un preu de 2 euros, podran adquirir-se des d'aquesta el matí en la Tourist Info del Mercat Central.

Arxivat a:

Destacats