Oci

La Fira de l'Arròs aterra un any més a Sueca amb degustacions, gastronomia i activitats

Aquest esdeveniment tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de setembre en la localitat valenciana de Sueca

Guardar

Paella valenciana
Paella valenciana

És inqüestionable que el bressol de l'arròs valencià es troba en la localitat valenciana de Sueca. Per això, no hi ha millor lloc per a celebrar La Fira de l'Arròs que aquesta localitat.

A pesar que el pròxim 20 de setembre se celebrarà el Dia Internacional de la Paella, Sueca s'ha volgut avançar per a preparar un dels esdeveniments més importants de la seua història: la nova edició de Firarròs 2022, una de les fires gastronòmiques més esperades en l'àmbit nacional.

Firarròs, organitzat per la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sueca, és la fira gastronòmica per als més arrossers en la qual podran gaudir durant tres dies d'un dels productes estrela de la Comunitat Valenciana.

Aquesta fira, que se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de setembre en el Passeig de l'Estació, promet portar degustacions de diversos arrossos, embotits artesans i dolços tradicionals que no deixarà indiferent a ningú, per a demostrar la millor gastronomia local en un entorn molt valencià. A més, s'han programat diferents activitats tant per als professionals i comercials de l'arròs, com els showcooking, com per als visitants, els quals podran fruir des de tallers infantils per als xiquets fins a tast de vi per als més majors. A més, s'instal·laran dos estands de Turisme que oferiran tota mena d'informació, tant de la Fira com del municipi de Sueca.

"Firarròs" de Sueca
"Firarròs" de Sueca

L'horari d'obertura per al dia 9 és de 20:00 a 00:00 hores; el dia 10 d'11:00 a 16:00 i de 19.00 a 00.00 hores i, el diumenge 11, d'11:00 a 16:00 i de 19:00 a 23:00 hores.

No obstant això, Sueca ha volgut apostar més: el diumenge 11, al parc de l'Estació, també tindrà lloc la 61 edició del Concurs Internacional de Paella de Sueca, en la qual es triarà la millor paella del món en el seu tradicional certamen del plat per excel·lència de la Comunitat Valenciana. En ella, participaran un total de 40 participants, tant locals com nacionals i internacionals.

Arxivat a:

Destacats