Oci

Ixen a la venda les primeres entrades del Pirata Beach Fest de Gandia 2023

El festival celebra la seua cinquena edició el pròxim any del 13 al 16 de juliol amb un primer avanç d'entrada dimecres 9 de novembre

Guardar

Persones en un concert (Tijs Van Leur)
Persones en un concert (Tijs Van Leur)

El Pirata Beach Fest trau el seu primer avanç d'entrades per a l'edició del pròxim 2023. Aquest festival de música rock, rap, mestissatge i fusió celebrarà la seua cinquena edició des del 13 fins al 16 de juliol en la localitat de Gandia (La Safor). El primer avanç d'entrades tindrà lloc el dimecres dia 9 de novembre a les 12:00 hores del migdia. L'organització de l'esdeveniment ha anunciat que una hora abans de l'eixida a la venda de les entrades, a les 11:00, també es farà el primer avanç dels artistes que conformaren el cartell. Els tiquets seran nominatius per la qual cosa serà necessari acreditar el nom i els cognoms del comprador a l'hora de realitzar la seua compra.

El Pirata Beach Fest ha compartit en les seues xarxes socials l'aftermovie oficial 2022, és a dir el vídeo-resum de la passada edició que actua com a vídeo promocional de la següent. A més, en la seua publicació d'Instagram ha fet un sorteig de 10 abonaments de tres dies per al 2023. Els passos per a participar són seguir al compte d'Instagram @pirata_festival, compartir el post en una story i esmentar com a mínim un altre usuari en els comentaris de la publicació ("com més comentaris, més possibilitats haurà de guanyar").

La cinquena edició d'aquest festival de concerts ha decidit ampliar el recinte de la capital de La Safor a més de 30.000 persones. No obstant això, no acaben ací les novetats d'amb motiu del seu cinqué aniversari. El Pirata Beach Fest tindrà 4 escenaris més un "escenari rave", és a dir, s'amplia un espai de concerts més als quatre que hi havia en edicions passades.

Continuar apostant pel mestissatge

Una de les característiques del Pirata Beach Fest és la seua gran aposta per la diversitat de gèneres o el mestissatge. Aquest senyal d'identitat ha fet que per exemple en aquest 2022 hagen passat per un mateix escenari l'estil rap de Kase.O, Ayax i Prok o Fernandocosta, sumats al rock de Mägo de Oz i Los Chikos del Maíz o l'estil més rumber de Miki Núñez, Rozalén i La Fúmiga.

Arxivat a:

Destacats