Oci

El diumenge 16 d'octubre a les 12.00 ixen a la venda les entrades de l'Arenal Sound 2023

L'Arenal Sound ha sortejat 50 abonaments expressos en Instagram, dos d'ells VIP

Guardar

Festival de Les Arts
Festival de Les Arts

Aquest diumenge 16 d'octubre a les 12:00 del migdia es podran adquirir els tiquets per a un dels macrofestivals de música de l'any: l'Arenal Sound. De l'1 al 6 d'agost de 2023, Borriana tornarà a ser la capital mundial de la música llatina amb la celebració de l'Arenal Sound 2023. Els preus seran progressius, és a dir, s'aniran incrementant gradualment en funció del temps transcorregut i de la quantitat de tiquets que vagen quedant després d'haver-se obert el termini de venda.

Les entrades són nominatives així com els tiquets de les zones de descans. Per contra, la promo beguda, el glamping, els busos oficials o els de sounder i el kit estalvi no ho seran. Tots els complements citats anteriorment encara no eixiran a la venda.

Els preus de l'abonament general comencen en 39,95 euros més les despeses de gestió. Aquesta modalitat inclou l'entrada al recinte des del dijous 3 d'agost al diumenge 6. L'abonament VIP té un preu d'eixida de 80 euros més despeses de gestió. Aquest abonament exclusiu inclou barres privades, zona VIP,  estands gastro per a sopar, zones chill, banys privats i carril VIP amb accés ràpid per a canviar la teua polsera d'entrada

Les entrades d'un dia encara no estaran disponibles. El canvi de nom en els abonaments tindrà un termini gratuït d'una setmana des de l'adquisició, finalitzat aquest, tota acció tindrà un sobrecost de 20 euros.

L'expectació i l'esquer dels sortejos 

Una de les tòniques habituals de cada novembre és, a més de la tensió per aconseguir una entrada de l'Arenal Sound el més barata possible, si el teu artista preferit anirà o no al festival. En això, l'organització de l'Arenal Sound té un doctorat ja que no s'ha filtrat encara cap nom de la cartellera del 2023. A més, han sabut crear i fidelitzar a la comunitat Sounder amb un sorteig de 50 abonaments expressos, dos d'ells VIP, durant 12 hores en el seu compte oficial d'Instagram.

En la passada edició, els caps del cartell internacionals van ser per al porto-riqueny Myke Towers i els argentins Duki i Bizarrap. En el panorama nacional van copar el cartell, l'artista convidat d'última hora, Quevedo i el seu himne de l'estiu “Quédate” acompanyat pel MDLR més conegut d'Espanya, Morad, o l'estil inclassificable de “El Madrileño”, C.Tangana.

Arxivat a:

Destacats