Oci

Horari i com arribar a la Fira de l'Embotit de Requena 2023

Aquesta mostra gastronòmica se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de febrer en el Recinte Firal de Requena

Guardar

Tríptic informatiu de la Feria de l'Embotit de Requena
Tríptic informatiu de la Feria de l'Embotit de Requena

La XXVIII Mostra d'Embotit artesà i de qualitat de Requena torna a aquesta localitat de l'interior de València els dies 10, 11 i 12 de febrer. Tres jornades en les quals els milers de visitants que passaran pel Recinte Firal de la localitat podran gaudir d'un dels productes gastronòmics més reconeguts d'aquest municipi: l'embotit.

Durant la Fira, l'Ajuntament de Requena ha organitzat degustacions de vins, formatge, embotit i café com a principals activitats gastronòmiques durant els seus tres dies de durada. Per a poder accedir a les degustacions, s'haurà d'adquirir un tíquet que tindrà un preu de 10 euros el divendres i de 12 euros el dissabte i el diumenge. A més, amb aquest tíquet el visitant podrà accedir gratuïtament a un museu o monument de Requena des del 14 de febrer de 2023 fins al 8 de febrer de 2024.

En aqueix sentit, la inauguració de la Mostra serà divendres que ve 10 de febrer a les 12 hores i la fira romandrà oberta fins a les 21 hores; mentre que l'horari del dissabte serà de 10 a 21 hores. I, el diumenge 12 de febrer, jornada de clausura d'aquesta fira, es podrà visitar de 10 a 19 hores. Pots consultar tota la programació per als tres dies en aquest enllaç. 

Productos tradicionales de Requena
Productes tradicionals de Requena

Com arribar a la Fira de l'Embotit des de València

Una de les millors opcions per a arribar fins a Requena (localitat situada en la comarca de la Plana d'Utiel-Requena) és el tren. Es tracta d'un trajecte de 62 quilòmetres des de l'Estació del Nord de València que es completa en 1 hora i 31 minuts. I els bitllets es poden adquirir amb antelació des de 7,40 euros.

Encara así, usant el cotxe es pot arribar a Requena en poc menys d'una hora, al voltant de 54 minuts i el consistori municipal habilitarà zones extra d'aparcament en la Cooperativa Coviñas i la Cooperativa Vinícola Requenense. A més, l'ajuntament també oferirà un servei gratuït d'autobusos des del Recinte Firal al centre del municipi i viceversa; así com des de l'estació d'AVE al Recinte Firal.

Destacats