Oci

Gandia es converteix en el destí amb més ocupació hotelera de la Comunitat Valenciana

La patronal Hosbec ha fet públic les dades de la platja Gandia referents a la segona quinzena de juny

Guardar

Platja de Gandia (Natxo Francés)
Platja de Gandia (Natxo Francés)

Segons les últimes dades aportades per la patronal hotelera Hosbec, el destí estrela dels turistes per a allotjar-se durant la segona quinzena del mes de juny ha sigut Gandia. Durant aquestes setmanes, Gandia va registrar un 87,1% d'ocupació, per davant de ciutats com Benidorm, Costa Blanca, Castelló i València. Això suposa un increment d'1,3 punts percentuals respecte a la primera quinzena del mes, millorant així les xifres d'ocupació prepandèmiques.

El regidor de Turisme i Platges, Vicente Mascarell, ha assegurat que aquestes xifres d'ocupació són similars a les previsions que tenien enn els últims mesos tant en el sector turístic com des de l'Ajuntament de Gandia. "També és cert que hem de treballar perquè aquests índexs d'ocupació es consoliden i s'incrementen durant els mesos forts d'estiu, és a dir, al juliol i agost" ha manifestat.

D'aquesta manera, Gandia se situa com preferida davant Benidorm (83,6%), Costa Blanca (81,1%), la província de València (amb un 86,7%) i davant la província de Castelló (72,7%).

Malgrat això, des de la patronal Hosbec han assegurat que l'inici de la campanya d'estiu s'ha complicat a causa de factors econòmics, sanitaris i logístics. "No obstant això, alguns llocs turístics de la Comunitat Valenciana s'han mantingut fortes, com és el cas de Gandia" han declarat.

Mascarell ha manifestat al seu torn que això es deu gràcies a l'esforç en el sector turístic de la localitat, ja que han treballat molt per a oferir als visitants un magnífic estiu. "Gandia té tots els atractius per a poder captar turistes tant nacionals com internacionals per a acollir la demanda dels serveis turístics que disposa la ciutat" ha afirmat el regidor.

Gandía ha preparat per aquest estiu una programació que inclou més de 1.000 activitats per a tot tipus de públic: exposicions, concerts, focs artificials, cine i visites guiades a diversos dels espais més emblemàtics de Gandía entre altres.

Destacats