Oci

Cullera programa activitats culturals, infantils i esportives este estiu

L'Ajuntament de Cullera diversifica la seua oferta turística durant els mesos d'estiu amb una àmplia programació

Guardar

Activitats de vela a Cullera
Activitats de vela a Cullera

Cullera, coneguda per les seues belles platges i rica gastronomia, es prepara per a un estiu 2024 ple de vida i diversió amb una variada programació d'activitats culturals, musicals, infantils, esportives i ambientals, dissenyades per a tots els públics i dinamitzar el municipi.

Música per a tots els gustos

Un dels punts forts de la programació estiuenca de Cullera és la música. Les 'Nits al Parc de Sant Antoni' oferiran concerts gratuïts de música en directe. Entre els artistes destacats es troben Pepa Blasco, Frank, Cristina Vallet, Navarro Flamenco Band, Tercera de Picardía, Consuelo Martínez i África Molina. Esta proposta es complementa amb altres esdeveniments importants com el concert de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya (JONDE), el Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema 'Memorial Rafael Talens Pello' i l'Òpera Open-Air CullerArts. A més, els grans festivals Zevra i Medusa atrauran milers de visitants amants de la música i la festa.

Passeig per la zona del Faro de Cullera
Passeig per la zona del Faro de Cullera

Esport i benestar

L'activitat física i esportiva també tindrà un paper central en l'oferta d'estiu de Cullera. De dilluns a dissabte, els visitants i residents podran participar en activitats com a pilates, fitness, ioga, manteniment i zumba, totes elles organitzades a la platja. També s'han programat esports a l'aire lliure com a vela, piragüisme, petanca, ciclisme, senderisme i la popular carrera matutina. A més, s'oferiran rutes culturals i històriques, cicloturístiques, de degustació de productes locals i de senderisme nocturn, proporcionant una forma activa i educativa d'explorar el municipi.

Activitats infantils

Els xiquets i xiquetes també tindran el seu espai en la programació estival de Cullera. Tots els divendres es duran a terme cantajuegos i contacontes per a assegurar moments de diversió i entreteniment per als més xicotets i xicotetes. Els dijous estaran dedicats a tallers d'artesania i jocs de taula. A més, la platja de Sant Antoni serà l'escenari de dos sessions de cinema a l'aire lliure, programades per al diumenge 28 de juliol i el dilluns 19 d'agost, ideals per a gaudir en família.

Consciència ambiental

Cullera també mostra el seu compromís amb el medi ambient a través d'activitats de conscienciació i cura ambiental. Els dies 31 de juliol i 21 d'agost es realitzaran jornades de recollida de fem i residus mediambientals en els entorns de l'Assud de la Marquesa i l'espai verd del Llaurador. Estes activitats no sols busquen mantindre net l'entorn natural, sinó també sensibilitzar sobre la importància de cuidar el medi ambient.

Passeig pel Barri del Pou de Cullera
Passeig pel Barri del Pou de Cullera

Un destí ideal

Totes estes activitats se sumen als principals atractius de Cullera, com els seus 15 quilòmetres de platges, el seu Castell, els diversos museus i una oferta gastronòmica que delecta a tots els paladars. Cullera oferix un estiu ple de possibilitats per als qui busquen gaudir del sol, la mar, la cultura, l'esport i la naturalesa.

Per a consultar el catàleg complet d'activitats i obtindre informació sobre com inscriure's, les persones interessades poden visitar la pàgina web visit-cullera.es o acudir a l'oficina d'informació turística situada en la Plaça Constitució.

Este estiu, Cullera es presenta com una destinació ideal per a gaudir d'unes vacacions inoblidables, amb una oferta que promet satisfer a tots els gustos i edats, garantint entreteniment, benestar i una experiència enriquidora en tots els sentits.

Destacats