Oci

El Boombastic Festival obri el termini per a la compra d'entrades

A partir del pròxim diumenge 18 de desembre es podran obtindre les entrades per a aquest festival de música celebrat a Alacant

Guardar

Persones en un concert. Imatge: Tijs Van Leur
Persones en un concert. Imatge: Tijs Van Leur

Un dels festivals de música emergents que busca destronar als clàssics estiuencs de València obri el termini de venda de tiquets diumenge 18 de desembre. El Boombastic Festival d'Alacant és ja un dels esdeveniments musicals de l'estiu en la Comunitat Valenciana i a poc a poc li retalla distància als històrics Medusa i Arenal Sound. El Boombastic se celebrarà en l'Àrea 12 d'Alacant durant els dies 17, 18 i 19 d'agost de 2023.

Segur que durant el dimecres i el dijous d'aquesta setmana has vist en Instagram moltes stories on la gent participava en un sorteig d'entrades gratis cada 15 minuts. La iniciativa ha sigut un autèntic èxit perquè la publicació ha rebut quasi 200.000 comentaris. Els tiquets d'accés al recinte del festival seran nominals, és a dir, només seran vàlids si coincideixen amb la identitat del portador. Tal com adverteixen des de l'organització del festival, la revenda queda terminantment prohibida.

Els assistents podran portar l'entrada en el mòbil sempre que siga el document original, sense ser captures de pantalla, ni fotos de l'entrada. No obstant això, si el mòbil té la pantalla mal, trencada o ratllada, el Boombastic recomana portar les entrades impreses per a evitar problemes a l'hora de llegir les entrades. L'horari de validació té com a hora límit les 00:00 durant els tres dies.

Primer avanç del cartell 2023

Els primers artistes confirmats del Boombastic Festival per a res defraudaran als qui acudisquen. El cap del cartell indiscutiblement serà la dupla argentina formada per Bizarrap i Duki als quals acompanyaran la barcelonina Bad Gyal i el rap dels bessons de l'Albaicín, Ayax i Prok. També seran presents en l'Àrea 12 d'Alacant la canària Ptazeta i Juancho Marqués entre altres artistes de la millor música en espanyol del moment.

Arxivat a:

Destacats