Oci

Alzira ajunta comerç, gastronomia i motor en la seua fira més esperada

La Fira del Comerç, de la Tapa i l'Automòbil tindrà lloc del 21 al 23 d'octubre entre l'avinguda Sants Patrons i la plaça del Regne

Guardar

Imatge d'Arxiu de la Fira del Comerç, de Tapes i l'Automòbil d'Alzira
Imatge d'Arxiu de la Fira del Comerç, de Tapes i l'Automòbil d'Alzira

Un total de 60 empreses participants, 14 concessionaris i 7 comerços hostalers. Aquestes són les xifres amb les quals la Fira del Comerç, de la Tapa i l'Automòbil torna a Alzira aquesta setmana. Després d'aturar-se a causa de la crisi sanitària, l'Ajuntament d'Alzira recupera una de les iniciatives comercials més populars i esperades que acull la capital de la Ribera Alta i que suma ja 12 edicions.

La d'aquest 2022 tindrà lloc el 21, 22 i 23 d'octubre i es desenvoluparà als carrers cèntrics d'Alzira, des de l'avinguda dels Sants Patrons fins a la plaça del Regne. Una iniciativa impulsada per l'Ajuntament d'Alzira, a través d'IDEA Alzira, i en col·laboració amb l'Associació Empresarial d'Alzira, amb la finalitat de continuar impulsant l'economia del municipi en un context econòmic d'increment de la inflació, i que se suma a altres iniciatives com els bons de comerç.

L'esdeveniment reuneix una part important dels comerços de la capital de la Ribera, entre altres poblacions del voltant de la comarca. Així mateix, compta amb una gran exposició de cotxes i una zona de restauració on degustar les millors tapes.

Feria del Comerç, de la Tapa i l'Automòbil de Alzira
Fira del Comerç, de la Tapa i l'Automòbil d'Alzira

A més, s'ha preparat un complet i variat programa d'activitats, que s'iniciarà divendres a les 17 hores amb l'obertura dels estands, malgrat que la inauguració oficial serà a les 19 hores, i finalitzarà diumenge a les 20 hores. Així, el públic assistent podrà visitar les diferents haimes o casetes del comerç local on també podran participar en les activitats programades pels expositors, animació infantil, música en directe, masterclass de zumba, batucada o ràdio al carrer.

Amb la Fira del Comerç - Alzira Oberta guanyen els establiments, però també els compradors que tenen al seu abast l'activitat comercial alzirenya amb pluralitat de productes i serveis en els diferents expositors. Durant el cap de setmana del 21 al 23 d'octubre, els comerços experimentaran una exposició directa de 32 hores en total, mentre que la zona de tapes gaudiran de 28 hores de cara al públic.

S'estima que unes 40.000 persones passen per la Fira del Comerç, de la Tapa i l'Automòbil d'Alzira.

Destacats