Oci

Aldaia es vist de festa davant l'Entrada de Moros i Cristians 2024

Este dissabte tindrà lloc la desfilada que culminarà les festes de Moros i Cristians 2024

Guardar

Moros i Cristians d'Aldaia
Moros i Cristians d'Aldaia

Els carrers d'Aldaia s'ompliran novament de color, espectacle, festa i música este pròxim dissabte 13 de juliol a partir de les 22.30 hores, quan les 19 comparses de la localitat desfilaran amb els seus millors vestits i maquillatges en l'Entrada de Moros i Cristians 2024. Este esdeveniment, que compta amb la màxima participació i durarà al voltant de tres hores, recorrerà el centre del municipi, atraient, com és tradició, a milers de persones.

La Federació de Moros i Cristians Els Palmiters d'Aldaia, organitzadora de la desfilada, celebra enguany una edició especial, marcada per una alta participació. La nit començarà amb el bàndol moro, destacant la sumptuositat dels seus vestits i l'ostentació de Califat de Benager. A continuació, el bàndol cristià desplegarà la seua alegria i l'ostentació de Bandoleres.

El tradicional recorregut s'iniciarà al carrer Església, passarà per la plaça de la Constitució i culminarà al carrer Blasco Ibáñez. Durant més de tres hores, les comparses locals i les convidades guanyaran els aplaudiments del públic amb la seua vibrant actuació. Cada comparsa, amb el seu propi estil i característiques, aportarà un toc únic a la desfilada, destacant la diversitat i riquesa cultural de la festa. La desfilada no sols és un esdeveniment visualment impressionant, sinó també una celebració de la història i les tradicions de la regió, on cada detall, des dels vestits fins a la música, ha sigut acuradament preparat per a oferir un espectacle inoblidable.

Per a garantir que tots els assistents puguen gaudir còmodament de l'esdeveniment, l'Ajuntament disposarà al voltant de 2.000 cadires al llarg del recorregut. A més, la desfilada es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de l'Ajuntament, permetent que milers de persones més puguen gaudir de l'esdeveniment simultàniament. La transmissió en viu és una excel·lent oportunitat per a aquells que no puguen assistir en persona, acostant l'esperit festiu d'Aldaia a una audiència global.

Els espectadors podran sentir l'emoció i la passió dels participants, els qui han dedicat mesos de preparació per a este moment. No et perdes esta nit màgica a Aldaia, on la tradició i la festa s'unixen en un espectacle inoblidable.

Destacats