Las Naves arriba a Expojove amb una balena per la Missió Climàtica

Guardar

Balena de Las Naves en Expojove
Balena de Las Naves en Expojove

Las Naves arriba a Expojove i se suma a la Missió Climàtica, el fil conductor de l'edició d'enguany. A l'espai de Las Naves s'ubicaran dos carpes i un element central: l'escultura d'una balena de 5 metres de llarg per metre i mig d'ample, plena de plàstics recollits a la platja del port de Sagunt per l'alumnat de l'IES María Moliner. 

Una balena plena de plàstics per conscienciar sobre la crisi climàtica 

La balena és una instal·lació de l'artista David Moreno; una peça volumètrica de grans dimensions, que també s'il·lumina des de l'interior. Una manera artística i visual de conscienciar sobre la contaminació per plàstics al mar i de divulgar la Missió Climàtica. 

A l'espai es projectarà el vídeo del making of del procés de creació de la balena al taller de l'artista. La proposta de Las Naves a Expojove es completa amb una activitat didàctica infantil alineada amb la temàtica dels plàstics al mar. 

Del 26 de desembre al 4 de gener: 10 dies d'activitats per a tota la família dedicades a la Missió Climàtica. Busca la balena i trobaràs l'espai de Las Naves a Expojove. #LasNavesExpojove 

Missions València 2030

El disseny des de la perspectiva de la innovació social que promou Pechakucha Night València vol tindre un impacte positiu en la vida de la gent, que és cap on s'enfoquen Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l'ecosistema d'innovació, sense excloure a ningú, perquè les missions d'una ciutat, d'un país o de tota Europa s'aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement. 

Actualment, València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, amb l'objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 100 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió "ciutats intel·ligents i climàticament neutres". 

Arxivat a:

Destacats