Tornen a València els concerts de Falles en format festival i gratuït

Descobreix com aconseguir la teua entrada per als concerts de les Falles de València 2023

Guardar

Imatge d'un festival (Colin Lloyd)
Imatge d'un festival (Colin Lloyd)

Tornen els concerts de les Falles de València. Després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia, les Falles de 2023 seran, sens dubte, les Falles de la normalitat. D'aquesta manera, un dels esdeveniments que tornen amb més força són els concerts de Falles 2023 en el passeig de l'Albereda. No obstant això, tindran una important novetat. I és que aquests concerts seran en format festival (10 i 11 de març) i seran completament gratuïts.

Els concerts de Falles 2023 se celebraran els dies 10 i 11 de març en format festival i gratuït. Així, el cartell estarà format per Fangoria, Miss Caffeina, La Habitación Roja, Nancys Rubias, Chimo Bayo, Fat Gordon, La Lusi, Marien Baker i Tania Bayo el primer dia, 10 de març; mentre que l'11 de març, la música en directe serà a càrrec de Zoo, La Fúmiga, Nonai Sound, Pupil·les, Prod Dj, Colomet, Dj Lauder, Salva Gómez, Víctor Pérez i Carlos Areces & Anibal Gómez Dj.

L'horari dels concerts serà de 18.00 a 03.30 hores; i l'escenari se situarà al passeig de l'Albereda, des de la rotonda pròxima al Jardí de Vivers. L'aforament serà de 15.000 persones, i les entrades gratuïtes es podran adquirir a partir de l'1 de febrer.

Com aconseguir les entrades gratuïtes per als concerts de Falles

Encara que els concerts seran completament gratuïts, per a accedir serà necessari aconseguir entrada. Com? A partir de l'1 de febrer, Amstel, patrocinador d'aquest festival de Falles, repartirà un total de 10.000 entrades, que es podran aconseguir a través del seu web Amstel.es. Per a això, tan sols serà necessari comprar qualsevol producte Amstel – en els bars o supermercats – on apareixeran uns pin code que hauràs d'introduir en la web per a aconseguir la teua entrada.

Per part seua, l'Ajuntament de València repartirà 5.000 entrades més. En aquest cas, serà necessari esperar una mica més per a saber com es podran aconseguir les entrades gratuïtes per als concerts de Falles.

Arxivat a:

Destacats