Plantà 2018: Espectacular Castell de Caballer amb una grua de 38 metres

La Plantà de l’Ajuntament sorprèn amb un gran espectacle pirotècnic de Ricardo Caballer

Guardar

Plantà 2018: Espectacular Castell de Caballer amb una grua de 38 metres

  • Almirante Cadarso indulta el seu ninot per quart any consecutiu
  • El Velluter de Beteró, Ninot Indultat Infantil de les Falles 2018
  • Pere Fuset: "Hem de posar molt en valor tant la Plantà com la Cremà"
  • Cuba-Puerto Rico enlluerna amb el primer premi de Falles de Carrer Il·luminada 2018
Aquest dijous la Plaça de l'Ajuntament vibrava de nou amb un gran castell de la mà de Ricardo Caballer. La Plantà de la Falla d'Okuda es vestia de gala per a un espectacle pirotècnic amb una grua de més de 38 metres.

La pirotècnia Ricasa ha tornat a superar totes les expectatives amb un espectacle digne de tot un mestre de la pólvora. Durant més de 10 minuts, milers d'espectadors no van voler perdre's un Castell que prometia sorpreses i sens dubte ho va complir.

Ricardo Caballer va presentar un espectacle digne d'un gran mestre amb una grua de 38 metres i sorpreses constants durant els 10 minuts de pur art en el cel. Terratrémols, llums, colors, tot en una Plantà digna de passar a la història de les Falles.

L'espectacle pirotècnic va donar pas a la Plantà de la Falla de l'Ajuntament amb la Fallera Major de València, Rocío Gil, la seua cort d'honor, l'alcalde de València, Joan Ribó i el Regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset així com altres regidors del consistori com Carlos Galiana i Gloria Tello, entre altres.

L'art faller ja està present per tots els carrers de València. L'epicentre de València és un esclat de color i modernitat de la mà de l'artista Okuda amb la Falla de la Plaça de l'Ajuntament.

Hui segueix la intensa agenda d'actes fallers. Després de conéixer els premis de les falles infantils, aquesta tarda coneixerem la millor Falla de 2018 amb el primer premi de la Secció Especial.

Arxivat a:

Destacats