Una gran grua de 38 metres en el castell de la plantà

A les 00.00 hores, Caballer serà l’encarregat de disparar l’Alba de les Falles

Guardar

mascleta_vertical
mascleta_vertical

La Plantà marca l'inici de la setmana fallera. I és que després d'un any intens de treball, hui, 15 de març, els artistes fallers mostren els espectaculars monuments que tant caracteritzen a les nostres festes josefines. Un dia important, també, per a les comissions falleres que esperen amb il·lusió alçar-se amb el títol al millor monument.

A primera hora del matí, les falles infantils ja omplen els carrers de la nostra ciutat  a l'espera del jurat de Junta Central Fallera que, com cada any, serà l'encarregat de valorar els diferents monuments de cada secció. No obstant això, serà aquesta nit quan comence la plantà de les falles grans. Un esdeveniment destacat en el calendari faller no solament perquè és un dels millors moments per a recórrer els millors monuments fins a altes hores de la matinada, sinó perquè des del Consistori s'ha preparat una nit inoblidable.

En aquest sentit, a partir de les 00.00 hores, la Plaça de l'Ajuntament comptarà amb un espectacle pirotècnic únic, que no deixarà indiferent a ningú. Així, de la mà de Ricardo Caballer, centenars de valencians podran gaudir de la ja tradicional Alba de les Falles que, enguany, a més de canviar l'Albereda pel cor de la ciutat de València, estarà dedicat als pirotècnics valencians.

Ritme, color i molta pólvora són els tres ingredients que caracteritzaran l'espectacle de Caballer. Amb una grua de 38 metres d'altura, una tisora i calibres xicotets per a demostrar que també es poden realitzar espectacles que facen vibrar als valencians, Caballer tornarà a sorprendre amb un tret tridimensional de 11 minuts de durada. A més, totes les comissions falleres que ho desitgen podran unir-se al tret amb una caixa de coets, que s'encendrà quan arribe la mitjanit, per a il·luminar el cel de València amb centenars de castells de focs artificials.

Destacats