Torna a veure la mascletà de dissabte 4 de març

Gaudeix de la mascletà de dissabte 4 de març de les Falles de València

Guardar

Vídeo de la mascletá del dissabte 4 de març de les Falles de València

La plaça de l'Ajuntament ha acollit una nova cita amb la pólvora. La pirotècnia Gironina ha estat l'encarregada de disparar la mascletà de hui, dissabte 4 de març.

I és que molts i moltes han hagut de quedar-se a casa aquest dissabte, però els qui han pogut han gaudit de la mascletà en primera persona, un dia especialment marcat en el calendari per ser el primer cap de setmana oficial d'aquestes Falles 2023.

Així, l'encarregada de fer vibrar la capital del Túria és Pirotècnia Gironina, de la comarca dels Serrans, una empresa que sempre sorprén pel color i intensitat de les seues mascletaes. Gironina S.L. és una empresa amb més de 70 anys d'experiència en el món de la pirotècnia i hui pretén sorprendre el multitudinari públic.

No obstant això, no ha estat l'única mascletà que ha viscut aquest dissabte València. Per la vesprada tenia lloc la Cavalcada del Ninot 2023, que va culminar a les 19.30 hores aproximadament en la plaça de l'Ajuntament amb un ram digital de focs artificials també de Gironina.

Així mateix, aquest dissabte és especialment assenyalat per als i les amants de la pólvora perquè es van disparar mascletaes en barris de València, una aposta per a descentralitzar aquest moment tan simbòlic de les festes josefines.

En concret, a les 21.00 hores, la pirotècnia Aitana va disparar en La Saïdia; a la mateixa hora ho va fer Hermanos Caballer en Natzaret; en el barri de Jesús, a les 23.00 hores, en el pàrquing del Cementeri General, hi va haver mascletà nocturna de Mediterráneo; i Pirotècnia Valenciana va fer vibrar Campanar a les 23.00 hores.

A València Extra disposes de tot el que necessites saber d'aquestes Falles 2023, des del calendari pirotècnic fins als detalls de la Nit del Foc, el programa complet o com seran les Falles de Secció Especial de 2023.

Arxivat a:

Destacats