Falles Secció Especial 2023 de València: un recorregut pels monuments

Descobreix com arribar a les Falles de Secció Especial de València amb el nostre mapa

Guardar

Falla Plaça del Pilar de València 2023 / Foto: Xisco Navarro
Falla Plaça del Pilar de València 2023 / Foto: Xisco Navarro

Nou comissions conformen les Falles de Secció Especial 2023 de València. Impressionants monuments carregats de sàtira i crítica fallera que inunden ja els carrers de la ciutat. I és que no hi ha un millor pla faller que visitar les Falles de Secció Especial per a gaudir d'aquestes autèntiques obres d'art en les quals es treballa durant tot un any.

Encara que en la capital del Túria es comptabilitzen més de 300 comissions falleres, sens dubte, les que pertanyen a la Secció Especial són les més visitades. La seua grandària, el color i la temàtica les fan espectaculars. I és que cal no oblidar que són precisament aquestes comissions les que inverteixen un major pressupost en els seus monuments. De fet, Convent Jerusalem encapçala el rànquing de les Falles 2023.

A continuació, t'oferim tota la informació sobre les Falles de Secció Especial: mapa, com arribar i sobre què tracten els monuments d'enguany perquè no et perdes cap detall:

Falles Secció Especial 2023

Però, on estan aquests monuments? Et fem un recorregut perquè, en un dia, pugues visitar totes aquestes falles i votar per la teua favorita.

Recorregut per les Falles de Secció Especial

Una de les Falles que solen iniciar el recorregut per la Secció Especial és la de Convent Jerusalem. Es troba al costat de l'Estació del Nord de Renfe i de Plaça d'Espanya, per la qual cosa es troba en una ubicació clau per als qui entren a la capital del Túria des de l'àrea metropolitana. A partir d'aquest inici, una bona opció, si es vol fer el recorregut en dues etapes, és pujar i passar per la Falla Plaça El Pilar, L'Antiga de Campanar (Monestir de Poblet – Aparicio Albiñana), baixar cap a Na Jordana, Exposició-Misser Mascó i tornar passant per la plaça de l'Ajuntament.

El recorregut pot continuar pel barri de Russafa per a visitar la Falla Almirall Cadarso-Comte d'Altea, la Falla Regne de València-Duc de Calàbria, Sueca-Literat Azorín i Cuba-Literat Azorín.

Arxivat a:

Destacats