Falla L'Antiga de Campanar, Primer Premi de Secció Especial de les Falles 2019

La Comissió s’alça com la millor Falla de València 2019

Guardar

L'Antiga de Campanar 2019-1
L'Antiga de Campanar 2019-1

Durant tot el dia, el jurat de cada secció ha anat visitant els diferents monuments fallers que ja inunden els carrers de València per a deliberar quina proposta s'alçava com la millor Falla de València 2019. Finalment, ha sigut la Falla L'Antiga de Campanar qui ha aconseguit el Primer Premi de Secció Especial de les Falles 2019. L'artista faller Carlos Carsi ha aconseguit conquistar al jurat amb un monument que ha sabut plasmar a la perfecció la sàtira fallera tan característica de les nostres festes josefinas.

A partir de les 19.30 hores, el President de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, revelava els premis als millors monuments de cadascuna de les seccions. Sens dubte, el moment més esperat arribava amb el nomenament del primer premi de la Secció Especial, al qual aspiraven les falles Na Jordana, Falla Convent Jerusalem, Falla Exposició-Micer Mascó, Falla Almirante Cadarso – Conde Altea, Falla Cuba – Literato Azorín, Falla Plaza del Pilar, Falla Sueca – Literato Azorín, Falla Regne de València – Duc de Calàbria i Falla l'Antiga de Campanar.

A més, les Falles de València ja tenen els Ninots Indultats d'enguany. Així, el Ninot Indultat Infantil 2019 ha recaigut en la Falla Ciscar-Borriana que, sota el lema 'Boom!', va captivar al jurat popular amb una sorprenent càpsula del temps, mentre que el títol de Ninot Indultat 2019 ha anat per a la Falla Exposició-Micer Mascó que ha convençut a valencians i visitants amb el realisme de 'Nací en el mediterráneo'.

Arxivat a:

Destacats